Kimi Räikkösen tallikaveri huokaisi C Morelle voitetusta vedosta – seuraavaksi tallipomo jahtasi Antonio Giovinazzia sakset kädessä tiimin tiloissa

F1-uransa ensimmäisen MM-pisteen Itävallan GP:ssä saavuttanut Antonio Giovinazzi luuli jo välttäneensä Alfa Romeon tallipomon Frederic Vasseurin parturoinnin, mutta italialaista odottikin ikävä yllätys kisan jälkeen.

Giovinazzi ylsi Itävallassa seitsemänteen lähtöruutuun, mutta onnistunut aika-ajo ei aiemminkaan tällä kaudella ollut johtanut pistesuoritukseen. Tallikaveri Kimi Räikkönen oli tähän asti vastannut koko Alfa Romeon pistetehtailusta.

Giovinazzi oli lopulta Räikkösen jälkeen kisan kymmenes, mikä tiesi yhtä MM-pistettä – hänen uransa ensimmäistä. Italialaiskuski kertoi C Moren haastattelussa häntä uhanneesta vedosta, joka oli lyöty tallipäällikkö Frederic Vasseurin kanssa.

– Meillä oli veto ennen kisaa, että jos en pääse pisteille, hän leikkaa hiukseni. Minä sain pisteen, joten olen nyt turvassa, Giovinazzi hymyili.

Ilo oli kuitenkin ennen aikaista, sillä hetkeä myöhemmin Alfa Romeo julkaisi sosiaalisessa mediassa videon, jossa Vasseur juoksee pakoon pyrkinyttä Giovinazzia kiinni sakset kädessä ja leikkaa tämän takatukasta palasen irti.

Lue myös:

    Uusimmat