Kimi Räikkönen torppasi hehkutuksen – "En tiedä, oliko se kauhean fantastinen – yritetään ensi kerralla"

Alfa Romeon Kimi Räikkönen ajoi formula ykkösten Itävallan GP:ssä pisteille yhdeksännellä sijalla. Loistavalla lähdöllä säväyttänyt suomalaiskuski tyynnytteli kuitenkin kisansa hehkutusta.

Räikkönen otti kisaan upean lähdön ja ampaisi kuudennesta ruudusta neloseksi. Sittemmin suomalainen menetti kuitenkin sijoituksia nopeammille autoille. Räikkönen taisteli lopulta viimeisistä pistesijoista ja jätti uransa ensimmäisen F1-pisteen napanneen tallikaverinsa Antonio Giovinazzin taakseen kymmenenneksi.

C Moren toimittaja Mervi Kallio kehui Räikköselle tämän kisaa fantastiseksi.

– En tiedä, oliko se kauhean fantastinen. Lähtö oli ihan hyvä ja ekat kierrokset, mutta ei vain vauhti riittänyt sinne kärkeen. No, yritetään ensi kerralla, Räikkönen kuittasi.

Räikkönen onnistui pitämään vielä alkukierroksilla nopeampia autoja takanaan.

– Siinä tietenkin kärsii vähän. Mitä enemmän puskee, sen enemmän renkaat kärsivät. Se on aikamoista tasapainoilua sen kanssa, että saa ne toimimaan loppuun asti, Räikkönen kiteytti.

Räikkönen on nyt ajanut kahdessa kilpailussa putkeen pisteille kolmen pisteettömän kisan jälkeen. Suomalaiskuski ei ottanut kuitenkaan suuremmin kantaa siihen, tuntuuko siltä, että vaikeudet on nyt selätetty.

– Vaikea sanoa. Katsotaan, mitä ensi kisoista tulee.


Lue myös:

    Uusimmat