Kimi Räikkösen Alfa Romeo jatkaa kuin juna raiteillaan – ”Kokeillaan ja katsotaan mitä tapahtuu”

Kimi Räikkönen urakoi viimeistä edellisenä F1-testipäivänään liki kahden kisamitan verran kierroksia. Vauhtia ja luotettavuutta Alfa Romeolta löytyy, mutta suomalaiskuskin mukaan vielä perjantain testipäätökseltäkään ei kannata odottaa ihmeitä ajallisesti.

Räikkösen paras veto 1.18,209 oli keskiviikon tuloslistalla neljänneksi nopein aika. Hän teki kaikkiaan 113 kierrosta kahdeksan ajotunnin aikana.

Alfa Romeo toi ensimmäiselle testiviikolle jo varsin pitkälle viedyn aeropaketin. Räikkösen mukaan toinen viikko ei ole tuonut juuri yllätyksiä esiin autosta, joka toimi hyvin heti avauspäivänä.

– Ihan samaa kuin ennenkin. Kokeillaan asioita ja katsotaan, mitä tapahtuu. Se on oikeastaan sitä samaa aina, Räikkönen pohti pitkän päivän päätteeksi.

– Aina on asioita, joita haluaa kokeilla, ja aina tuntuu, että aika loppuu kesken, mutta se on aina sama asia. Kaikki on ollut suht ok, ettei ole mitään valittamista.

Räikkönen viettää torstaina vapaata ajotehtävistä ja pääsee vielä kerran Alfan rattiin perjantain testipäätöksessä. Siitä hän ei lupaa ainakaan Alfan osalta mitään kierrosaikojen ilotulitusta.

– Ei täällä ikinä mitään aika-ajoja ajeta. Se on ihan sama, mitä nuo ajat ovat. Ne nähdään muutaman viikon päästä ekassa kisassa, Räikkönen sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat