Tuleva viikko kertoo totuuden? Kimi Räikkönen vihjailee: "Ehkä saamme jo jotain ideaa"

Suomalaiskuski Kimi Räikkösen uusi talli Alfa Romeo antoi erittäin lupaavan vaikutelman itsestään F1-talvitestien ensimmäisellä viikolla Espanjan Barcelonassa.

Räikkönen itse rykäisi aivan tuloslistan kärkipaikoille keskiviikkona. Samalla suomalaiskuski kiersi radan lähes 140 kertaa.

Torstaina, viikon viimeisenä ajopäivänä Räikkösen tallikaveri Antonio Giovinazzi ajoi vielä isomman kilometrin määrän, kun hän kokosi kasaan 154 kierrosta.

Kyseiset määrät kertovat hyvää viestiä Alfa Romeon auton luotettavuudesta, vaikka Giovinazzin ohjaamana italialaissveitsiläistallin auto hyytyikin pari kertaa radalle.

Räikkönen itse oli tyytyväinen siihen, mitä Alfa Romeo sai aikaiseksi ensimmäisten testipäivien aikana. Räikkönen ei ole kuitenkaan varma siitä, missä talli menee vauhdin osalta muihin nähden.

– Sitä on mahdotonta sanoa testien perusteella, Räikkönen totesi F1i:n mukaan.

– Meillä on vielä paljon töitä tehtävänä. Ehkä enemmän kuin muilla, isoimmilla talleilla. Mutta tähän mennessä kaikki on mennyt hyvin.

– Ehkä ensi viikolla saamme jo jotain ideaa siitä, missä menemme. Mutta varmasti saamme asiaan selvyyden sitten ensimmäisessä kisassa. Toki se, että missä olemme silloin, sitä on vaikea sanoa, Räikkönen pohti.

F1-testit jatkuvat ensi viikon tiistaina. Testejä ajetaan perjantaihin asti.

Lue myös:

    Uusimmat