Kimi Räikkösen hommat vasta alkuvaiheessa: ”Ensi viikosta tulee kiireinen”

Kimi Räikkönen paiskoi keskiviikon F1-talvitesteissä huimat 138 kierrosta, mutta hänen mukaansa Alfa Romeo ei ole vielä päässyt edes vauhtiin auton hienosäätämisen kanssa.

Räikkönen piti aivan loppuminuuteille hallussaan päivän nopeinta kierrosaikaa, kunnes Toro Rosson Daniil Kvjat varasti sen häneltä.

– Paljon on töitä tehtävänä vielä, muttei mitään suurempia ongelmia ollut. Kaikki toimi suurin piirtein niin kuin oletettiinkin, että ihan hyvä sen suhteen, Räikkönen totesi MTV Urheilulle.

Auto on hänen mielestään perustaltaan hyvin balanssissa, joten ensi viikolla sitä päästään säätämään toden teolla. Kierrosmäärä miellytti häntä erityisesti, sillä se kertoo myös hyvää kieltä auton luotettavuudesta.

– On se tietenkin hyvä, kun on kuitenkin niin vähän päiviä, joissa pystytään testaamaan. Se on tärkeää, että pystymme ajamaan kierroksia ja kokeilemaan asioita.

– Emme ole tehneet oikein minkäänlaista säätöä. Odotellaan vielä tiettyjä osia. Se on oikeastaan ensi viikon hommia. Katsotaan, mitä löydetään sieltä.

– Siitä tulee kiireiset pari päivää, mitä minä olen täällä. Olemme vielä hyvin varhaisessa oppimisvaiheessa, hän pohti.

Kaikki F1-viikonloput suorina lähetyksinä osoitteessa cmore.fi​​​​​​​

Lue myös:

    Uusimmat