Kimi Räikkönen saa kunnon vastuksen: ex-tallipomo varoittaa uuden tallikaverin kyvyistä

Kimi Räikkönen ja Sebastian Vettel saavat olla tarkkoina uusien tallikaveriensa Antonio Giovinazzin ja Charles Leclercin kanssa, ennustaa italialainen entinen F1-tallipomo Gian Carlo Minardi.

Tulevalla F1-kaudella Ferrarin viime vuosien kaksikko joutuu uusien haasteiden eteen, kun 20-vuotias Leclerc nousee Vettelin seuraksi Ferrarille ja perjantaina 25 vuotta täyttävä Giovinazzi hyppää tilalle Sauberille, johon myös Räikkönen vaihtaa.

Vettel ja Räikkönen ovat muodostaneet neljän vuoden ajan Ferrarilla yhden historian sopuisimmista tallikaksikoista, mutta nyt tilanne muuttuu. Minardi puhui tilanteesta italialaiselle F1-toimittajalle Leo Turrinille.

– Vertailusta ei tule helppoa, sillä ”Carletto” on erittäin vahva. Hänen päänsä on ikäistään kypsempi. Odotan, että hän on kilpailukykyinen heti alusta. Hän oli nopea jo Abu Dhabin testeissä, Minardi ennustaa Leclercista.

Tallinsa aikoinaan Red Bullille myynyt Minardi on seurannut Vettelin tilannetta huolestuneena.

– ”Pelastakaa sotamies Vettel” on vaatimus kaikille. Seb varmaan tietää ensimmäisenä, ettei hänellä ollut paras mahdollinen kausi. Ferrari tarvitsee huipputason saksalaisen.

Kimi Räikkönen saa Sauberille parikseen kokemattoman Giovinazzin, joka ei kuitenkaan jää Minardin mukaan sivustakatselijaksi.

– Giovinazzin tulo on hyvä asia. Antonio on erittäin fiksu. Tulet näkemään, että ystäväsi Kimi saa olla varuillaan, Minardi vihjaa Räikköstä ihannoivalle Turrinille.

Lähde: CircusF1.com

Videolla Antonio Giovinazzi kertoo ajatuksistaan ajaa Kimi Räikkösen tallikaverina Sauberilla:

Lue myös:

    Uusimmat