Kimi Räikköselle varoitus ex-F1-tallipomolta: ”Suomalaisen katsottava olkansa yli”

Kimi Räikkönen saa laittaa parhaansa peliin lyödäkseen Sauberin uuden tallikaverinsa Antonio Giovinazzin, ennustaa italialaiskuskin uraa läheltä seurannut Giancarlo Minardi.

Ensimmäiseen täyteen F1-kauteensa valmistautuva Giovinazzi vieraili Sauberin tuuraajana kahdessa alkukauden kisassa vuonna 2017. Sen jälkeen hän on toiminut tiimin testaajana, ja omaa huomattavasti enemmän kilometrejä Sauberin viime kauden autolla kuin uusi tallikaverinsa Kimi Räikkönen.

– Suomalaisen pitää katsoa olkansa yli erittäin hyvin, koska olen varma, että Giovinazzi pystyy laittamaan hänet koville, Minardi ennustaa nettisivuillaan.

Vuonna 2005 omaa nimeään kantaneen, nykyisin Toro Rossona toimivan tallinsa Red Bullille myynyt Minardi on kantanut pitkään huolta italialaisen autourheilun tulevaisuudesta. Faenzalainen toi saapasmaan kuskeista aikoinaan niin Jarno Trullin kuin Giancarlo Fisichellankin F1-tasolle.

– Antonion tulo on erittäin tärkeä signaali koko Italian moottoriurheilulle, nuorille kuskeille ja myös Italian GP:n tulevaisuudelle sekä myös liitolle, Minardi lausuu.

– Olen aina väittänyt, ettei Italialta puutu kuskeja, vaan resursseja, ja olen tyytyväinen siihen, että Antonio on onnistunut murtamaan muurin pelkällä nopeudellaan.

– Toivon, että tämä paluu on hyvä enne myös sille, että saamme yritykset kiinnostumaan taas moottoriurheilustamme.

Lue myös:

    Uusimmat