Kimi Räikkönen kertoo perhe-elämästään ja vanhemmuudesta: "Ei meillä varsinaisesti ole pomoa"

Kimi Räikkönen vieraili tubettaja ja Alfa Romeon tallin e-urheilutiimin päällikkö Aarav Aminin videolla kokeilemassa uusinta Formula ykkösten virallista videopeliä. Räikkönen pääsi kokeilun jälkeen vastaamaan katsojien kysymyksiin ja yhtenä aiheena oli hänen perhe-elämänsä.

Räikkösellä ja Minttu-vaimolla on kaksi lasta, 4-vuotias Robin ja 2-vuotias Rianna. Räikkösen perhe-elämä on aktiivista ja sosiaalisessa mediassa nähdään usein päivityksiä monista eri harrasteista.

– Se on tietenkin ihanaa, kun on lapsia. Olen todella iloinen, että molemmat ovat hyvin aktiivisia, terveitä ja iloisia. Vanhemmuuteen kuuluu tietenkin paljon kovaa työtä, etenkin minun kohdallani, sillä en ole niin usein kotona. Silloin kuitenkin, kun pääsen kotiin, niin yritän viettää mahdollisimman paljon aikaa heidän kanssaan, Räikkönen sanoo.

– Kotona ei ole kuitenkaan varsinaisesti aikaa rentoutua, koska he ovat niin touhukkaita. He tykkäävät tehdä mitä vain, Räikkönen jatkaa.

Lapsista vanhempi Robin on jo osoittanut mielenkiintonsa moottoriurheilua kohtaan. Mahdollisesta F1-urasta Räikkönen ei osaa kuitenkaan vielä sanoa. 

– Mitä vain he päättävät tehdä, niin me olemme heidän tukenaan, Räikkönen toteaa.

Räikköseltä kuulosteltiin myös, että kuka on perheen pää, hän vai Minttu.

– Ei meillä ole varsinaisesti pomoa. Kaiken pystymme hoitamaan hyvin, emmekä riitele, Räikkönen sanoo.

Formula ykköset jatkuvat tulevana viikonloppuna Hockenheimin radalla ajettavalla Saksan GP:llä.

Lue myös:

    Uusimmat