Uutuuskirja: Kimi Räikkönen avioliitostaan Jenni Dahlmanin kanssa: "En koskaan ajatellut, että siihen olisi voinut tulla lapsia"

Formulatähti Kimi Räikkönen kommentoi lyhyesti entistä avioliittoaan malli ja juontaja Jenni Dahlmanin kanssa uudessa formulakuskin elämästä kertovassa kirjassa.

Kilpa-ajaja Kimi Räikkönen ja malli Jenni Dahlman menivät naimisiin vuonna 2004. Suomen seuratuimman pariskunnan suhteesta ei vuosien aikana kuitenkaan tihkunut juurikaan tietoa julkisuuteen. Kari Hotakaisen kirjoittamassa Tuntematon Kimi Räikkönen -kirjassa (Siltala) suhdetta sivutaan lyhyesti.

Nykyään Minttu Räikkösen kanssa naimisissa oleva formulakuski myöntää kirjassa, että edellisessä suhteessa elämä vei mennessään.

– Se oli koko avioliitto enemmän tai vähemmän hurlumheitä minun osalta, Räikkönen myöntää.

Räikkösen ja Dahlmanin avioliitto päättyi vuonna 2014, mutta suhde oli rakoillut jo jonkin aikaa. Räikkönen tutustui nykyiseen vaimoonsa vuonna 2013 ja kaksikko tapaili jo ennen kuin Dahlmanin ja Räikkösen liitto oli virallisesti ohi.

Dahlmanin kanssa yhdessä ollessa Räikkönen muun muassa veti 16 päivää pitkän ryyppyputken vuonna 2012. Lisäksi liittoon sisältyi paljon valheita ja pelkoa totuuden päätymisestä juorulehtien sivuille. Nykyään Räikkönen elää rauhallista elämää Mintun ja kahden lapsen kanssa. Edelliseen liittoon lapset eivät olisi Räikkösen mukaan sopineet.

– En koskaan ajatellut, että siihen olisi voinut tulla lapsia, koska ei suhdetta voi sillä tavalla korjata. Ei ollut mitään pohjaa, jolle lapset olisi voineet tulla, Räikkönen toteaa kirjassa.

Lue myös:

    Uusimmat