Näin Kimin ja Jennin rakkaustarina on edennyt – katso kuvakooste

Formulakuski Kimi Räikkösen ja malli Jenni Dahlman-Räikkösen parisuhde on kukoistanut jo yli yhdeksän vuoden ajan.

Kaikki alkoi vuoden 2001 lopulla, kun Räikkönen vieraili tuttaviensa kanssa katsomassa Miss Skandinavia -kilpailua Vanajanlinnassa.Kuvankaunis Jenni oli tuolloin kilpailussa kruunaamassa seuraajaansa. Nuoret päätyivät juhlissa samaan seuraan ja parilla synkkasi välittömästi.

Vuonna 2002 umpirakastunut pari kihlautui lähes vuoden seurustelun jälkeen. Samana vuonna Kimi vaihtoi Formula 1:ssä Sauber-tallista McLarenin leipiin. Jenni oli tällöin vielä tuttu näky varikolla ja pariskunnan nähtiin usein hellittelevän toisiaan.

Pariskuntaa seurattiin tiiviisti niin kotimaisissa kuin kansainvälisissäkin medioissa. Lehdistö odotti kihlautuneen parin mahdollisia hääuutisia. Vuoden 2004 alussa tulikin tieto kesällä olevista häistä ja ne pidettiin 31. heinäkuuta Hämeenlinnan Vanajanlinnassa, samassa paikassa, missä pari oli alunperin tavannut. Räikkösen ja Dahlmanin häät aiheuttivat huomiota etenkin suurten turvajärjestelyiden vuoksi.

Avioitumisen jälkeen pariskunnasta uutisoitiin usein kielteiseen sävyyn. Kimi oli usein lööpeissä humalahakuisen juomisen ja juovuksissa törttöilyn takia. Myös Jennin uutisoitiin bilettävän ahkerasti mallipiireissä. Pariskunnan suhteen kestävyyttä alettiin epäillä, koska kaksikko viihtyi yhä enemmän omien harrastuksiensa parissa. Vuonna 2007 huhut parisuhteen ongelmista kumoutuivat, kun Jenni ja Kimi bongattiin lemmenlomalla silminnähden rakastuneina. Saman vuoden Linnanjuhlissa Kimi ja Jenni sädehtivät onnea.

Kaudet 2007-2009 Räikkönen ajoi Ferrarin leivissä F1-sarjassa. Pariskunta antoi tässä vaiheessa yhteishaastatteluja yhä harvemmin. Huhumylly pyöri pariskunnan ympärillä, mutta Kimi ja Jenni todistivat taas huhut vääriksi. Vuonna 2008 pariskunta ryhtyi kellomerkki Tag Heuerin mannekiiniksi, jolloin kaksikosta saatiin harvinaislaatuisia yhteiskuvia.

Ura F1-sarjassa päättyi kauteen 2009, jonka jälkeen Räikkönen siirtyi MM-Rallin pariin.Tällä hetkellä Kimi ja Jenni asustavat Sveitsissä. Kimi osti vuonna 2009 Baarin kylästä Villa Butterfly -nimisen luksusasunnon, jonka hinnaksi on arvioitu peräti 30 miljoonaa euroa. Kimillä on myös kaksi asuntokokonaisuutta sekä yksi vapaa-ajanasunto Suomessa. Lisäksi pariskunta lomailee silloin tällöin 640 000 euron arvoisesssa talossa Thaimaassa.

Rallin MM-sarjan näet MTV3 MAX -kanavalla. Kanavan tilaat helposti ja nopeasti PlusTV:ltä täältä.

Lue myös:

    Uusimmat