Kim Kardashianin ex-bestis Larsa Pippen väittää tapailleensa Tristan Thompsonia ensin: "Esittelin hänet kaikille"

Kim Kardashianin parhaana ystävänä tunnettu Larsa Pippen on noussut viime aikoina otsikoihin erinäisillä paljastuksillaan. 

Pippen syytti Hollywood Raw -podcastissa Kardashianin aviomiestä Kanye Westiä ystävysten muuttuneista väleistä. Samaisessa podcastissa hän myös väittää, että tapaili Tristan Thompsonia juuri ennen kuin Khloé Kardashian tapasi miehen. 

– Tapailin Tristania ennen Khloéa. Ennen kuin kukaan tiesi edes hänen olemassa olostaan. 

Hän kertoi houkutelleensa NBA-koripalloijian Los Angelesiin Kimin bileisiin. 

– Esittelin hänet kaikille heille, Larsa kertoo. 

Larsa kertoo, että muutama päivä bileiden jälkeen Tristan alkoi jallittaa Khloéa. Pian he alkoivat tapailla, eikä Larsa sanojensa mukaan halunnut olla enää tekemisissä Tristanin kanssa. 

– On harmillista, kun ihmiset ajattelevat, että yritän pilata Khloén elämän. Ei, en ole yhtään sellainen. 

E Newsin lähteiden mukaan Kardashianit ovat  reagoineet ystävänsä väittämiin. Sivusto kertoo, ettei Kardashianit luota enää Pippeniin tai hänen väittämiinsä, koska he saivat hänet kiinni puhumasta perheestä heidän selkänsä takana. Kardashianeille tämä oli ”liikaa”.

Sairastui koronavirukseen

 People-lehti kertoo, että Pippen kamppailee tällä hetkellä koronavirusta vastaan. 

46-vuotias Pippen julkaisi perjantaina Instagram Storiesiin kuvan, jossa kertoi tartunnasta. Pian sen julkaisun jälkeen hän kuitenkin poisti sen. 

– En ole koskaan tuntenut tällaista kipua, hän kirjoitti kuvaan. 

Pippen kirjoitti, että on taistellut tautia vastaan viikon ajan. Hän on päivittänyt aktiivisesti sosiaalisen median kanaviaan viikon aikana. Hän ei ole kuitenkaan aiemmin maininnut tartunnastaan. 

Hän julkaisi vuorokausi sitten videon, jossa nautiskelee uima-altaalla. 




Lue myös:

    Uusimmat