Khloé Kardashianilla todettiin koronatartunta – kärsi rajuista oireista: "Tilanne oli todella paha"

6:41
Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa suosikkisarjasta – tässä kahdeksan outoa faktaa Kardashianeista

Keeping up with the Kardashians -sarjan tulevissa jaksoissa käy ilmi, että Khloé Kardashianilla todettiin keväällä koronavirustartunta.

Kardashian-Jenner perheen elämästä kertovan Keeping up with the Kardashians -sarjan uuden jakson paljastuksista käy ilmi, että Khloé Kardashianilla todettiin koronavirustartunta joitain kuukausia sitten.

Kyseisestä jaksosta julkaistusta maistiaisesta uutisoi muun muassa Daily Mail. Videolla 36-vuotias tosi-tv-tähti makaa huonovointisena sängyllään ja kertoo sekä positiivisesta testituloksestaan että rajuista oireista.

– Muutaman päivän ajan tilanne oli todella paha. Oksensin ja tärisin, kun oli vuorotellen kylmä ja kuuma, Kardashian kertoo. 

– Kärsin migreenistä, mutta tämä on ollut hurjinta päänsärkyä, mitä olen koskaan kokenut. Ja yskä – rintani on tulessa, kun yskin.

Kardashian oli korona-aikaan karanteenissa yhdessä pienen True-tyttärensä ja tämän isän, koripalloilija Tristan Thompsonin kanssa. Videolta ei käy ilmi, olivatko myös tytär ja tämän isä saaneet positiivisen testituloksen.

Daily Mailin mukaan Kardashian oli sairastunut sen jälkeen, kun oli palannut maaliskuussa kotiin Palm Springsissä sijaitsevasta kylpylästä, missä hän oli yhdessä ystävänsä Malika Haqqin kanssa ennen kuin Haqq synnytti.

– Kurkkuni ei ole vieläkään täysin normaali, joten kerron teille. Tämä paska on todellista, mutta me selviämme siitä, Kardashian sanoi.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja