Kim Kardashianin ex-bestis Larsa Pippen syyttää Kanye Westiä ystävyyden rikkomisesta – Kardashianeilta tulinen kosto naisen väittämiin

6:41
Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa suosikkisarjasta – tässä kahdeksan outoa faktaa Kardashianeista

Kardashianin perhe on yrittänyt vältellä perhetuttunsa Larsa Pippenin ”myrkyllistä ilmapiiriä” sen jälkeen, kun hän syytti Kanye Westia ystävyytensä rikkomisesta Kim Kardashianiin.

Kim Kardashianin parhaana ystävänä tunnettu Larsa Pippen avautui podcast-keskustelussa välirikosta kuuluisaan perheeseen. Pippen syyttää Hollywood Raw -podcastissa Kardashianin aviomiestä Kanye Westiä ystävysten muuttuneista väleistä.

–Jos aviomiehesi tuntee ystävyytemme uhkana, niin en halua olla se henkilö, joka aiheuttaa tunteen, Pippen kertoo.

E Newsin lähteiden mukaan Kardashianit ovat nyt reagoineet ystävänsä väittämiin. Sivusto kertoo, ettei Kardashianit luota enää Pippeniin tai hänen väittämiinsä, koska he saivat hänet kiinni puhumasta perheestä heidän selkänsä takana. Kardashianeille tämä oli ”liikaa”.

Toinen lähde kertoo, ettei Kimillä ole mitään suhdetta enää ystäväänsä.

– He kaikki ajattelevat Larsan olevan myrkyllistä energiaa vaikkakin Kimillä on heikko kohta Larsaan, sillä he ovat kokeneet niin paljon yhdessä, lähde kertoo E Newsille.

Kim ja Larsa eivät ole ole olleet tekemisissä kuukausiin. Kardashianin siskokset lopettivat Pippenin seuraamisen Instagramissa jo aiemmin tänä vuonna. Kanye West ei ole pitänyt Pippenistä juuri koskaan. Miehellä on aina ollut luottamuspulaa vaimonsa ystävää kohtaan.

– Hän ei koskaan luottanut häneen, lähde kertoo.

Kardashianit uskovat Pippenin haluavan pönkittää avautumisella omaa uraansa The Real Housewives of Miamin sarjan tähtenä.

Lähde: E News!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja