Kim Kardashian säkenöi kurveja nuolevassa eromekossaan – juhli ystäviensä kanssa ulkona ilman vihkisormustaan

8:14
Jättiomaisuus, mielenterveysongelmat, valtava julkisuus – mikä ajoi superpari Kardashian–Westin erilleen? Katso videolta Kirsi Alm-Siiran ja toimittajan spekulaatiot!

Supertähti Kim Kardashian bongattiin iloisena ystäviensä seurassa ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun tämä jätti avioerohakemuksen viime perjantaina.

Yhdysvalloissa uutisoitiin 19. helmikuuta, että Kim Kardashian on hakenut avioeroa Kanye Westistä. Julkkisparin eroa oli spekuloitu jo kuukausien ajan amerikkalaisissa tiedotusvälineissä, kunnes viihdesivusto TMZ kertoi virallisesta avioerohakemuksesta.

Kardashian hakee avioerohakemuksessaan yhteishuoltajuutta pariskunnan neljälle lapselle. Lähteiden mukaan West on suostuvainen yhteishuoltajuuteen.  

Kardashian ja West avioituivat vuonna 2014. Pariskunnalla on neljä yhteistä lasta: 7-vuotias North, 5-vuotias Saint, 3-vuotias Chicago sekä keväällä kaksi vuotta täyttävä Psalm.

Tiistaina Kardashian suuntasi ulos ystäviensä kanssa ja tallentui paparazzikuviin ensimmäistä kertaa erohakemuksen jättämisen jälkeen.

40-vuotias tähti suuntasi ulos Beverly Hillsin alueella sijaitsevaan ravintolaan yhdessä ystäviensä La La Anthonyn ja entisen avutajansa Stephanie Shepherdin kanssa. Myös isosisko Kourtney Kardashian liittyi iloiseen seurueeseen.

Ylleen Kardashian oli valinnut kurvejaan nuolevan vihreän eromekon, ja tarkkasilmäisimmät huomasivat, ettei hänellä myöskään ollut enää vihkisormusta sormessaan.

Seurue vaikutti kuvien perusteella nauttivan illastaan hyvissä tunnelmissa, ja myös Kardashian tallentui valokuviin hymyileväisenä.

Kardashian ja West olivat jo ennen eroilmoitusta eläneet erillään toisistaan pidemmän aikaa. Kardashian asustaa parin lasten kanssa Kaliforniassa ja räppäri West on puolestaan viihtynyt ranchillaan Wyomingissa. 

– Kim ja Kanye ovat eläneet tällä tavalla niin pitkään. Viime vuosi on ollut juuri sellainen, että he ovat eläneet erillisiä elämiä niin fyysisesti kuin tunnetasolla, joten oli siitä paperityö tehtynä tai ei, eivät he ole eläneet perinteistä avioliittoelämää.

Kardashianin uutisoitiin jo aiemmin neuvottelevan parin valtavaan omaisuuteen liittyen tunnetun avioerojuristin Laura Wasserin kanssa. Joidenkin tietojen mukaan Kardashian otti yhteyttä Wasseriin jo heinäkuussa 2020, kun West aiheutti parin välillä valtavan kriisin puhuttuaan poikkeukselliseen sävyyn parin yksityiselämästä vaalikampanjansa yhteydessä.

Daily Mailin mukaan Wasser edusti Kardashiania myös tämän edellisen eron yhteydessä, kun avioliitto koripalloilija Chris Humphriesin kanssa päättyi eroon vain 72 vuorokauden jälkeen. Lehden mukaan myös Kanye West oli bongattu aiemmin tällä viikolla niin ikään ilman vihkisormustaan.

Talouslehti Forbes arvioi lokakuussa, että Kardashianin omaisuuden arvo on 780 miljoonaa dollaria. Westin omaisuuden lehti arvioi puolestaan olevan noin 1,3 miljardia dollaria.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja