Kim Kardashian aloitti neuvottelut tunnetun avioerojuristin kanssa – näin käy superparin jättimäiselle omaisuudelle

8:14
Jättiomaisuus, mielenterveysongelmat, valtava julkisuus – mikä ajoi kohupari Kardashian–Westin erilleen? Katso videolta Kirsi Alm-Siiran ja toimittajan spekulaatiot!

Superjulkkis Kim Kardashianin uutisoidaan suunnitelleen jo juristin kanssa, kuinka hänen ja Kanye Westin valtaisa omaisuus jaetaan avioeron yhteydessä.

Hollywoodin superparin Kim Kardashianin ja Kanye Westin avioliiton huhuttiin jo pidemmän aikaa olevan kriisissä. Heti tämän vuoden alussa useat tiedotusvälineet kertoivat, että vuonna 2014 todella hulppeissa puitteissa avioitunut pari on päättänyt erota. Pari itse ei kuitenkaan ole vieläkään virallisesti ilmoittanut erostaan.

Eropuheet käynnistivät välittömästi spekulaatiot siitä, mitä parin valtaisalle omaisuudelle tapahtuu. Kardashianin on sen sijaan jo aiemmin kerrottu käyneen neuvotteluja tunnetun avioerojuristin Laura Wasserin kanssa. Nyt näin uutisoi myös US Weekly -lehti, jonka mukaan Kardashian otti yhteyttä Wasseriin jo heinäkuussa 2020.

– Kim on hoitanut asian niin, että hänen ja Kanyen omaisuus on valmiina jaettavaksi. Se on reilu diili kaikille, lehdelle puhunut lähde paljastaa.

Lähteiden mukaan lähipiiri oletti, että ilmoitus avioerosta olisi tullut jo aiemmin.

– Kimillä on ollut kaikki varallisuus ja kiinteistöt listattuna valmiina sitä varten, kun hän tekee virallisen ilmoituksen. Ystävät olettivat, että hän olisi tehnyt sen jo syyskuussa, mutta hän on lykännyt päätöstä.

Viimeinen niitti Kardashianin ja Westin liitolle oli US Weeklyn tietojen mukaan räppärin kohua herättänyt puhe vaalikampanjansa yhteydessä.

– Puheet Northista ja abortista olivat viimeinen niitti. Hänen ensimmäinen prioriteettinsa on aina suojella lapsiaan, sisäpiirilähde kertoi lehdelle aiemmin tammikuussa.

Pariskunta on asunut jo pidemmän aikaa erillään: Kardashian ja pariskunnan neljä lasta ovat viettäneet aikaa enimmäkseen perheen kodissa Los Angelesissa, kun taas West on oleskellut enimmäkseen Wyomingissa sijaitsevilla tiluksillaan.

Parin uutisoitiin vaalikampanjasta alkunsa saaneen kohun jälkeen pyrkinyt selvittämään välinsä, mutta todelliset spekulaatiot erosta jatkuivat jouluna, kun Kanye West loisti poissaolollaan Kardashian-Jenner-klaanin joulukuvissa ja Kim puolestaan bongattiin samoihin aikoihin ilman vihkisormustaan.

Avioerojuristi Wasserin kerrotaan olleen koko ajan Kardashianin taustatiimissä, vaikka pari on pyrkinyt korjaamaan ongelmiaan. US Weeklyn mukaan lähipiiri ei usko, että virallista eroilmoitusta tullaan näkemään välttämättä aivan heti, mutta he pitävät parin päätöstä kulkea omia teitään molempien kannalta hyvänä.

– Kun ongelmia on ollut paljon, molempien ystävät uskovat, että ero voisi tuoda heille uuden alun.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja