Kim Kardashian ja Kanye West karkasivat ystävänpäiväksi ylelliselle lemmenlomalle – räppäri ikuisti vaimonsa näyttäviin bikinikuviin

Kim Kardashian-West julkaisi Instagram-tilillä näyttäviä bikinikuvia.

Somejulkkis ja tosi-tv-tähti Kim Kardashian West poseeraa usein vähissä vaatteissa Instagram-kuvissaan ja nainen on nähty myös lehdissä ilman rihmankiertämää.

Keskiviikkona tähti julkaisi yli 160 miljoonan Instagram-seuraajansa iloksi kuitenkin harvinaisempia bikinikuvia. Näyttävät vesirajassa hiekkarannalla otetut kuvat olivat nimittäin kuvatekstin mukaan räppärimies Kanye Westin ottamia.

– Ystävänpäivän yllätysmatka, Kardashian-West kirjoitti kuvatekstissä.

Myös Kanye Westin fanitilillä julkaistiin  samat kuvat.

– Se on helppoa, kun vaimo näyttää tältä, tilillä kirjoitettiin.

Sisäpiiristä kerrotaan E!Online-sivustolle, että pariskunta olisi ollut lemmenlomalla Cabossa sijaitsevassa luksushuvilassa ystävänpäiväviikonlopun ajan.

Lähteen mukaan neljän lapsen vanhemmat Kim, 39, ja Kanye, 42, eivät poistuneet ylellisestä huvilasta lainkaan parin yön mittaisen lomansa aikana, vaan nauttivat majapaikassaan muun muassa hieronnoista ja huippukokin valmistamista ruoista. 

Juttua muokattu 20.2. klo 14.22. Toisin kuin uutisessa aiemmin kerrottiin, kyseessä ei ollut Kanye Westin oma Instagram-tili.

Lue myös:

    Uusimmat