Kim Kardashian ja Kanye West esittelivät kotinsa arvostetussa lehdessä – fanit kauhistuivat äärimmäisyyksiin viedystä sisustuksesta: "Pelottavin koti, jonka olen nähnyt"

Supertähti Kim Kardashianin perheen koti on sisustettu äärimmäisen minimalistisesti, eikä se miellyttänyt kaikkia faneja.

Keeping up with the Kardashians -sarjasta tuttu sometähti Kim Kardashian-West ja hänen räppärimiehensä Kanye West avasivat hulppean kartanonsa ovet ja esittelivät kotinsa sisustuksen Architectural Digest -lehdessä.

Pari on aiemmin julkaissut joitain maistiaisia vuonna 2014 Los Angelesin liepeiltä ostamastaan talosta, mutta näin kattavasti sitä ei ole vielä esitelty. Kartanoa on remontoitu järein ottein ja siitä on Kanye Westin mukaan pyritty muokkaamaan "futuristinen belgialainen luostari" – ja apuna urakassa oli tietysti belgialainen arkkitehti.

Voit selata kuvia kuvan oikeassa reunassa olevasta nuolesta.

– Ajattelin, että talo on täydellinen. Kanye ei ollut yhtä innoissaan. Hän sanoi, että siitä voi tehdä hienon, Kim puolestaan kommentoi hetkeä, kun pari tutustui taloon ensimmäisen kerran vuonna 2013.

Instagram-tilillään lehdessä julkaistuja kuvia jakanut Kardashian-West kertoi haaveilleensa pitkään siitä, että hänen kotinsa olisi kyseisen lehden kannessa.

Talossa on tavoiteltu rauhaa ja positiivista energiaa ja belgialaisarkkitehdin mukaan kaikki mahdollinen on pyritty tekemään "puhtaammaksi". Westin mukaan talo on kuitenkin rakennettu perhettä ajatellen ja se on lapsiystävällinen.

– Yksi asia, joka yhdistää Kanyen makua ja omaa makuani on se, että pidämme neutraalista. Rakastan simppeliä designia. Ulkomaailmassa on niin kaoottista. Tykkään tulla paikkaan, jossa voi heti tuntea sen rauhallisuuden, Kim hehkutti Architectural Digestissä.

Fanit tyrmistyivät sisustuksesta

Uutiskanava CNN:n mukaan pari maksoi talosta 20 miljoonaa dollaria. Pari muutti taloon massiivisen remontin jälkeen vuonna 2017, ja Kimin äidin Kris Jennerin kerrotaan sanoneen vuonna 2018, että talo olisi peräti 60 miljoonan arvoinen.

Äärimmäisen minimalistinen sisustus ja rauhallisen hillityt värit eivät kuitenkaan saaneet kaikkia haukkomaan henkeään ihastuksesta. Sosiaalisessa mediassa moni kauhisteli julkkisperheen kotia, koska vaaleasävyisessä talossa asuvat myös pariskunnan neljä pientä lasta: 6-vuotias North, 4-vuotias Saint, 2-vuotias Chicago sekä kahdeksan kuukautta vanha Psalm.

– Sekoaisin noin tyhjässä talossa, eräs kommentoi Kardashian-Westin julkaisemia kuvia.

– Näyttää kylmältä ja luotaantyöntävältä. Ei ikinä uskoisi, että tuolla asuu neljä lasta, toinen tylytti.

– Missä ovat kaikki tavaranne, joita käytätte arkena? Missä ovat lastenne lelut? kolmas hämmästeli.

– Pelottavin koti, jonka olen nähnyt, neljäs latasi.

Parin esikoistyttären Northin huoneen vaaleanpunainen värimaailma ja perhossänky sen sijaan hurmasi sosiaalisen median ja keräsi vuolaita kehuja.

– Niin kylmä ja pelottava. Onneksi säästitte Northin huoneen minimalismilta, eräs kirjoitti.

– Northin huone on aivan ihana! toinen ihasteli ja myös kolmas yhtyi hehkutukseen:

– Kuin elokuvasta!

Lue myös:

    Uusimmat