Näin Kim Kardashianin ja Kanye Westin arjet jatkuvat avioeron myötä – Kim haluaa pitää parin luksuslukaalin itsellään

8:14
Kim Kardashian ja Kanye West erosivat? MTV Uutiset Live niputti yhteen kaikki, mitä tapauksesta tiedetään!

Kim Kardashian suunnittelee tulevaisuuttaan samalla, kun hän pohtii eroa Kanye Westista.

Yhdysvaltalaisen tähtipari Kim Kardashianin ja Kanye Westin avioliitto on päättymässä eroon.

Pari miettii parhaillaan tulevaisuuttaan eron jälkeen. E Newsin haastattelemat lähteet kertovat, mitä Kim suunnittelee tekevänsä eroilmoituksen jälkeen. Lähteiden mukaan Kimin ja Kanyen arjet eivät tule paljoa muuttumaan.

He ovat asuneet jo erillään pidemmän aikaan, Kim asuu Calabasasissa ja Kanye Wyomingissa. Kanye aikoo tulla tapaamaan lapsiaan Los Angelesiin, kuten aiemminkin.

Kim haluaa lasten asuvan hänen luonaan, jotta he voivat jatkaa normaalia elämäänsä samassa ympäristössä. Lapset ovat vierailleet muutaman kerran myös Kanyen luona. Heillä on ollut tuolloin mukanaan lastenhoitajat, jotka ovat huolehtineet lapsista.

Lähteen mukaan Kanye tietää parin avioliiton päättyneen, ja hän on hyvin surullinen siitä. Kanyen kerrotaan rakastavansa vaimoaan, mutta he eivät tule keskenään enää toimeen. Kim ja Kanye käyvät pariterapiassa, mutta kumpikaan ei usko sen auttavan enää.

– Hän todella on hänen omassa maailmassaan ja keskittyy omiin projekteihinsa, henkilö kertoo Kanyen tilasta.

Molemmat jatkavat omien projektiensa parissa. Kanyella on merkittävä musiikkiura ja muotimallisto. Kim puolestaan luo omaa  uraa muoti- ja meikki-imperiumin parissa.

Tässä vaiheessa he suunnittelevat, miten aikovat hoitaa lastensa huoltajuutta jatkossa. Kim yrittää pitää jälkikasvun aktiivisina, jotta heillä olisi nyt muuta ajateltavaa.

– Hän keskittyy pitämään lapset onnellisena ja terveinä. Hän haluaa, että heillä on hyvä suhde isäänsä. Se on todella tärkeää Kimille, lähipiiristä kerrotaan.

Perhe on tietoinen parin tilanteesta

Kaikki Kardashianin sisarukset ovat tietoisia perheen tilanteesta.

– He rakastavat Kanyeta kuten veljeään, mutta ovat samaa mieltä siitä, että heille erilleen meno on parasta. lähde kommentoi E Newsille.

Tuleva ero tulee olemaan myös taloudellisesti iso tapaus. Daily Mail -sivuston mukaan parilla on 2,2 miljardin dollarin omaisuus jaettavana.

Lehden mukaan sekä Kim että Kanye haluavat pitää 60 miljoonan dollarin kartanon, jonka he ostivat vuonna 2014 20 miljoonalla. He teettivät luksuslukaaliinsa mittavan remontin 20 miljoonalla.

Los Angeleissa sijaitsevan kodin on aiemmin omistanut Elvis Presleyn tytär Lisa Marie Presley.

Sivuston mukaan Kimillä on ollut jo julkkisasianajaja pitkään, joka on auttanut häntä tulevissa erojärjestelyissä. Hän haluaa hallita myös eroon liittyvää julkisuuskuvaa.

Tästä erohuhut lähtivät liikeelle

Avioparin liiton tila nousi tapetille kesällä 2020, kun presidenttiehdokkaaksi asettunut West esiintyi itkuisena ja sekavana vaalitilaisuudessaan, jossa hän avautui muun muassa Kardashianin ensimmäisestä raskaudesta ja siitä, että pariskunta harkitsi tuolloin aborttia.

Tämän jälkeen West julkaisi Twitter-tilillään liudan niin ikään sekavia twiittejä, joissa hän esitti erilaisia syytöksiä sekä vaimoaan että anoppiaan Kris Jenneriä kohtaan.

Tapauksen jälkeen Kardashian ja West ovat eläneet erillään sekä viettäneet rajatusti aikaa yhdessä.

Lähteet: E News ja Daily Mail. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja