Kim Kardashianin ja Kanye Westin avioliiton kerrotaan jälleen tulleen tiensä päähän: "Kanye keskittyy Kanyeen"

8:02
Onko Kanye Westillä kaikki hyvin? Tähden sekava käyttäytyminen herätti huolta kesällä

Kanye Westin ja Kim Kardashianin avioliitto on yhä hyvin etäinen.

Yhdysvaltalaisen tähtipari Kim Kardashianin ja Kanye Westin avioliitto puhuttaa jälleen. Lähteiden mukaan erillään asuva pariskunta olisi jo hyväksynyt, että heidän liittonsa olisi todella ohi, eikä heillä ole minkäänlaisia aikomuksia muuttaa jälleen yhteen lähitulevaisuudessa. 

40-vuotias Kardashian asuu yhä Los Angelesissa pariskunnan neljän lapsen kanssa kun taas 43-vuotias West on pysytellyt maatilallaan Wyomingissa. Pariskunta on elänyt erillään jo kuukausien ajan. 

Avioparin liiton tila nousi tapetille kesällä 2020, kun presidenttiehdokkaaksi asettunut West esiintyi itkuisena ja sekavana vaalitilaisuudessaan, jossa hän avautui muun muassa Kardashianin ensimmäisestä raskaudesta ja siitä, että pariskunta harkitsi tuolloin aborttia. Tämän jälkeen West julkaisi Twitter-tilillään liudan niin ikään sekavia twiittejä, joissa hän esitti erilaisia syytöksiä sekä vaimoaan että anoppiaan Kris Jenneriä kohtaan. 

Tapauksen jälkeen Kardashian ja West ovat eläneet erillään sekä viettäneet rajatusti aikaa yhdessä, mutta pariskunnan sosiaalisen median tileillä on kuitenkin julkaistu yhteiskuvia heistä Westin maatilalla. 

Edellisistä julkaisuista on kuitenkin kulunut jo tovi, eikä aviopari ole juurikaan nähnyt toisiaan sittemmin. Lähteiden mukaan Westillä ei olisi aikomustakaan vetäytyä maatilaltaan Wyomingista takaisin Los Angelesiin lähiaikoina. 

Lähteiden mukaan West on onnellisimmillaan Wyomingissa, ja Kardashianille tämä sopii. Pariskunta on yhteydessä päivittäin ja West soittelee myös säännöllisesti lastensa kanssa. 

– Tällä hetkellä Kanye keskittyy Kanyeen kun Kim taas pitää kaiken kasassa Los Angelesissa ja lasten elämät "normaalina", lähde kertoo. 

– Kim ja Kanye ovat kamppailleet jo jonkin aikaa sen suhteen, että pysyvätkö he yhdessä parina. 

Lähteiden mukaan erillisistä elämistä huolimatta ei vaikuta siltä, että Kardashian ainakaan olisi hakemassa avioeroa Westistä ainakaan lähiaikoina. Kertoman mukaan pariskunta vaikuttaisi olevan tyytyväinen tilanteeseen, vaikka he eivät käytännössä enää eläkään lainkaan pariskuntana. 

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja