Kim ja Kourtney Kardashianilla jäätävät välit – siskoksilla repivä riita: "Olet narsisti"

Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa suosikkisarjasta – tässä kahdeksan outoa faktaa Kardashianeista 6:41
Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa Keeping Up With The Kardashians -sarjasta – tässä kahdeksan outoa faktaa Kardashianeista

Tosi-tv-tähtien välit ovat pahasti tulehtuneet. 

Tosi-tv-tähdet Kim Kardashian ja hänen siskonsa Kourtney Kardashian ovat pahasti riitautuneet. Sisaruksilla on ollut erimielisyyksiä pitkään ja nyt heidän välinsä vaikuttaisi pahentuneen entisestään. 

Kardashians -sarjan neljännen kauden aloitusjaksossa nähdään paljonpuhuva kohtaus, kun Kim tylyttää siskoaan puhelimessa. 

Riita sai alkunsa siitä, kun Kourtney sai häidensä suunnittelijoiksi Dolce & Gabbana -merkin pääsuunnittelijat. Pian häiden jälkeen Kimillä oli kaupallinen yhteistyö saman firman kanssa. Kourtney koki siskonsa matkivan häntä viemällä häidensä teeman hänen bisneksiinsä. 

Siskokset olivat jo melkein päässeet tilanteesta yli, kunnes he näkivät toistensa reaktiot sarjan aiemmalta kaudelta, mikä sytytti liekin uudelleen. 

Nyt sisarusten välit ovat äityneet niin pahaksi, ettei Kourtney halua olla enää tekemisissä perheensä kanssa ja Kim uskoo Kourtneyn vihaavan häntä.

– Miksi vihaat minua niin paljon ja olet niin vihainen minulle? Olin niin onnellinen puolestasi. Sinä vihaat meitä ja olet eri ihminen. Me kaikki puhumme siitä, Kim huutaa puhelimessa. 

"En tarvitse teitä enää"

Kourtney kokee Kimin olevan itsekäs ja haluaa irrottautua perheen riidoista. 

– En tarvitse teitä enää. En halua olla enää osa sitä. 

– Kaikessa on kyse vain sinusta. Olet narsisti! Ja aina on kyse vain sinusta ja siitä, miltä sinun tekemisesi näyttää maailmalle, Kourtney kertoo. 

Puhelu äityy niin pahaksi, että Kim kertoo siskolleen hänen ystäviensä jopa ihmettelevän hänen muuttunutta käytöstään. 

– Kaikki sinun ystäväsi soittavat meille ja valittavat sinusta. Luulet, että ne avautuvat sinulle, mutta ne avautuvatkin meille. Meillä on jopa yhteinen keskusteluryhmä, jonka nimi on ”ei Kourtney”, Kim kertoo. 

Lopulta Kim kysyy siskoltaan, että onko tämä edes onnellinen?

– Kyllä, mutta en silloin kun olen puhelimessa sinun kanssasi. Minulla on onnellinen elämä ja onnellisuus tulee siitä, kun pääsen teistä eroon, varsinkin sinusta. 

Lähde: People.

Lue myös:

    Uusimmat