Kim Kardashianin ja Kanye Westin erodraamaa puidaan nyt tv:ssä: "Tunnen itseni ihan luuseriksi"

8:14
Jättiomaisuus, mielenterveysongelmat, valtava julkisuus – mikä ajoi superpari Kardashian–Westin erilleen?

Kim Kardashianin ja Kanye West erosivat keväällä.

Helmikuussa avioeropaperit vireille laittanut tosi-tv-tähti Kim Kardashian pui eroasioitaan nyt Keeping Up With the Kardashians- tv-ohjelmassa. Toiseksi viimeisimmässä jaksoissa Kardashian kertoo perheelleen vaikeasta tilanteestaan. Ohjelmaa on kuvattu kuukausia ennen eron vireille laittoa.

Jaksossa perhe viettää viimeistä yhteistä lomareissuaan ohjelman kuvauksissa Tahoejärvellä. Paikalle ilmestyy kiukkuinen Kim, joka alkaa raivoamaan turhanpäiväisestä asiasta. 

– Enkö minä sanonut jo ei näille kekseille? Nämä täytyy viedä pois täältä. Viimeksi kun söin näitä lihoin paljon. Aion heittää nämä vessanpönttöön, Kardashian raivoaa.

Lopulta hänen siskonsa Khloe Kardashian menee lohduttamaan ja kysyy Kimin ja Kanye Westin tilanteesta. Kim kertoo parin huonoista väleistä ohjelmassa.

– Nyt ei ole riitoja. Tällä hetkellä on rauhallista ja vaan mennään siinä, Kim kommentoi. 

"Hänellä pitäisi olla vaimo, joka tukee häntä kaikessa"

Khloe kertoo, että Kimilä ja Kanyella oli ennen matkaa iso riita. Kuva siirtyy videomateriaaliin, joka on kuvattu ennen perheen lomamatkaa. Videolla Kim on pois tolaltaan.

– En oikeasti pysty tähän enää. Miksi olen vielä tässä samassa tilanteessa, jossa tulen olemaan jumissa vielä vuosia. Hän menee ja liikkuu eri osavaltioihin joka vuosi. Minun pitää olla yhdessä, jotta voin kasvattaa lapset, tiedättehän? Hän on upea isä, hän on tehnyt hyvää työtä, Kim kertoo kyynelten läpi.

– Uskon, että hän tarvitsee jonkun, joka voi tukea hänen jokaista liikettään ja seurata häntä kaikkialle. En voi tehdä sitä. Hänellä pitäisi olla vaimo, joka tukee häntä kaikessa ja matkustaa hänen kanssaan.

Kolmas avioero tuntuu pettymykseltä

Kim alkaa syyttämään itseään.

– Tunnen itseni ihan luuseriksi Jo kolmas avioliitto. Kyllä tunnen itseni täysin luuseriksi, mutta en voi edes ajatella sitä. Haluan olla onnellinen, Kim jatkaa.

Kim ja Kanye sanoivat toisilleen tahdon vuonna 2014 Italiassa. He ovat asuneet erillään jo jonkin aikaa. Ex-pariskunta on päässyt sopuun huoltajuudessa, heillä on yhteishuoltajuus.

Lähde: People.

Lue myös:

    Videot

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja