Kim Kardashian lupaa: Perheen uudessa sarjassa on luvassa paljastuksia hänestä ja Pete Davidsonista

8:14
MTV Uutiset kävivät läpi Kanye Westin ja Kim Kardashianin avioeroa ja siihen vaikuttaneita tekijöitä.

The Kardashians -sarjan ensimmäisellä kaudella on luvassa paljastuksia Kimin suhteesta Pete Davidsoniin.

Tosi-tv-tähti ja liikenainen Kim Kardashian on yhdistetty jo useamman kuukauden ajan romanttisesti koomikko Pete Davidsoniin. Huhuttu pariskunta ei ole varsinaisesti vahvistanut seurusteluhuhuja, mutta heidät on kuvattu useasti yhdessä.

Davidson on myös haastattelussa viitannut "tyttöystäväänsä" ja paljastanut, että hänellä on makuuhuoneessaan Kim Kardashian -kynttilä.

Variety haastatteli Kardashianeita heidän tulevan The Kardashians -realityohjelmansa tiimoilta ja Kim kommentoi myös sitä, tullaanko Davidson näkemään ohjelmassa.

Luvassa yksityiskohtia pariskunnan tapaamisesta

Varietyn saamien tietojen mukaan The Kardashians -sarjaa on tulossa kaksi kautta, yhteensä 40 jaksoa. Perheellä on myös optio tulevaisuudessa tehdä muitakin projekteja Disneyn kanssa.

Sarjan ensimmäisen kauden ensi-ilta on Disneyn alaisuuteen kuuluvalla Hulu-kanavalla 14. huhtikuuta.

Kim Kardashian paljastaa, ettei ole ainakaan toistaiseksi kuvannut jaksoja Davidsonin kanssa. 

– En ole sitä vastaan, se ei vain ole sellaista, mitä hän tekisi. Jos hän sattuisi olemaan jossakin tapahtumassa ja kamerat olisivat paikalla, ei hän käskisi kuvaajia postumaan. Luulen, että tulen kuvaamaan jotakin todella jännittävää, mutta sitä ei nähdä vielä tällä kaudella, Kardashian vihjailee. 

Vaikkei Davidsonia nähdä ilmeisesti ainakaan ensimmäisen kauden jaksoissa, on luvassa kuitenkin paljastuksia.

– Katsojat pääsevät näkemään miten me tapasimme, kuka otti yhteyttä keneen, miten kaikki tapahtui ja kaikki ne yksityiskohdat, mitkä kaikki haluavat tietää. Olen ehdottomasti valmis puhumaan ja varmasti selitän kaiken, Kardashian kertoo.

Sarjassa käsitellään myös avioeroa Kanye Westista

Kardashianin perheenjäsenet ovat päästäneet kamerat kuvaamaan elämäänsä jo vuosia ja olleet hyvinkin avoimia yksityiselämästään. 

Kardashian kertoo kuitenkin oppineensa suojelemaan yksityisyyttään hieman enemmän Pariisissa vuonna 2016 sattuneen ryöstön jälkeen.

– Mielestäni olemme edelleen hyviä jakamaan asioista. Olemme vain hyvin varovaisia ja huolellisia ja mielestäni se on ihan ok, Kardashian toteaa.

Uuden romanssin lisäksi Kardashianin elämän keskiössä on ollut varsin julkinen ero räppäri Kanye "Ye" Westistä. Kardashian on suhtautunut ihailtavan rauhallisesti kaikkiin Westin järjestämiin temppuihin ja vakuuttanut haluavansa säilyttää ex-mieheensä hyvät välit heidän yhteisten lastensa takia. 

Ennen kuin Kardashianin ja Westin välit tulehtuivat nykyiselle mallilleen. West ehti olla mukana tulevan sarjan kuvauksissa. 

– Julkisuudessa oleminen ja erimielisyyksien puiminen julkisesti ei ole ikinä helppoa. Mutta uskon siihen, että kaiken voisi hoitaa yksityisesti. En usko, että ikinä kritisoisin lasteni isää tv-ohjelmassani. Minä en vain ole sellainen, enkä usko että minulle tulisi siitä hyvä mieli, Kardashian selittää.

Kardashianin mukaan he ovat kuitenkin loppupeleissä perhe ja heillä tulee aina olemaan kunnioitusta ja rakkautta toisiaan kohtaan.

Lähde: Variety

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja