Lähde: Scott Disick ei ole vieläkään päässyt yli Kourtney Kardashianin kihlautumisesta: "Tämä on ollut hänelle erittäin vaikeaa aikaa"

Suomi mainittu! Julkkisdynastiaan kuuluva Kourtney Kardashian kävi salalomalla Lapissa – tässä ote Suomen-vierailusta 1:12
Julkkisdynastiaan kuuluva Kourtney Kardashian kävi salalomalla Lapissa vuonna 2019 – tässä ote Suomen-vierailusta

Scott Disick painii epämukavien tunteiden kanssa yrittäessään sulatella exänsä Kourtney Kardashianin ja tämän uuden kumppanin kihlautumista.

Hollywood sai viime vuonna uuden kihlaparin, kun Blink-182 -yhtyeen rumpali Travis Barker kosi lokakuussa tosi-tv-tähti Kourtney Kardashiania valtavan ruusu- ja kynttilämeren keskellä.

Rakastavaisten kihlautuminen on ollut vaikea paikka Kardashianin ex-puoliso Scott Disickille. Lähde kertoi yhdysvaltalaislehti Peoplelle, että Disick kamppailee kihlausuutisten kanssa vielä kaksi kuukautta myöhemminkin.

– Hän on tehnyt parhaansa, mutta tämä on ollut hänelle erittäin vaikeaa aikaa. Hän etsii tukea juuri nyt, lähde kertoo Peoplelle.

Lähde lisää, että Disickin vaikeat tuntemukset parin kihlausta kohtaan ovat syy sille, että Disick on viettänyt viime aikoina aikaa exänsä pikkusiskon, tosi-tv-tähti Kim Kardashianin kanssa.

– (Kim) on ollut hyvä kuuntelija (Disickille) ja ymmärtää häntä, lähde kertoo.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

"Hänen on käsiteltävä tämä ja tehtävä rauha sen kanssa"

Disick on aikaisemmin ollut myötämielinen sen suhteen, että Kardashian menee eteenpäin elämässään kaksikon suhteen jälkeen. Disickiltä kysyttiin aikaisemmin tänä vuonna haastattelussa, miten hän suhtautuu exänsä uuteen suhteeseen Barkerin kanssa.

– Luulen, että jos todella rakastat jotakuta, haluat hänen olevan onnellinen kaikesta huolimatta. Joten annan hänelle siunauksen olla onnellinen, Disick vastasi tuolloin.

Lähde kertoi Peoplelle, että huolimatta aikaisemmasta lausunnostaan, halusi Disick kihloista kuultuaan ottaa etäisyyttä Kardashianeista saadakseen rauhan tuoreen uutisen kanssa.

– Scott ei ole halunnut olla tekemisissä Travisin ja Kourtneyn kanssa, koska hänestä ei ole tuntunut siltä, ​​että hänen olisi pakko, lähde kertoi Peoplelle kihlausuutisten jälkeen.

Aluksi Kardashianin ja Barkerin suhde vaikutti lähteen mukaan vain satunnaiselta, eikä niinkään vakavalta. Suhteen osoittauduttua vakavaksi oli Disickin pakko käsitellä asiaa, joka on lähteen mukaan hänelle epämukavaa.

– Hän tietää, että hänen on nojauduttava epämukavuuteen ja päästävä sen yli, lähde kertoi.

Lähteen mukaan Disick ymmärtää, ettei ole Kardashianin tai Barkerin tehtävä saada hänet selviytymään asiasta.

– Se on hänen tehtävänsä, ja jos hän tulee olemaan Kourtneyn kanssa lastensa vanhempi, mitä hän on ollut, hänen on käsiteltävä tämä ja tehtävä rauha sen kanssa, lähde lisäsi.

Lähteen mukaan etääntyminen Kardashianeista oli Disickin tapa käsitellä asiaa.

– Kyse ei ole heistä, ei Kourtneysta. Kyse on siitä, että hän tarvitsee jonkin aikaa käsitelläkseen tätä ja selviytyäkseen sen kanssa yksin, ilman heitä, lähde sanoi lisäten, että Disick tulee kyllä palaamaan kuvioihin.

Disick ja Kardashian tapailivat toisiaan on-off-tyylisesti lähes vuosikymmenen ajan. Pari erosi lopullisesti vuonna 2015. Disickillä ja Kardashianilla on kolme yhteistä lasta, Mason, 12, Penelope, 9, ja Reign, 7.

Lähteet: People, US Weekly

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja