Kilpakuskilta rajua tekstiä Fernando Alonsosta: "Luulee olevansa jumala – en malta odottaa, että hän lopettaa"

Haasin tanskalaiskuljettaja Kevin Magnussen laukoi varsin tylyä tekstiä McLarenin espanjalaiskuskista Fernando Alonsosta Italian GP:n aika-ajojen jälkeen. Magnussen ja Alonso kävivät poikkeuksellisen kaksintaistelun ensimmäisen mutkan yhteydessä.

Aika-ajojen toisen osion lopussa Alonso lähti ohittamaan Magnussenia radan ykkösmutkassa.

Alonso pääsi sisälle, mutta ohitusyrityksen hinta oli se, että hän lukitsi renkaat jarrutuksen yhteydessä. Tämän jälkeen Alonso ajautui päin ratakorokkeita. Radalle palattuaan Alonso lähes työnsi Magnussenin hietikolle.

Tanskalaiskuljettaja laukoi tapauksesta hyvin suoraa tekstiä Autosportin mukaan.

– Ei minua kiinnosta spekuloida sillä, että miksi hän teki sen. Mielestäni se oli aivan typerä temppu, eikä mitenkään tarpeellinen, Magnussen laukoi ohitusyritykseen liittyen.

– Hän luuli, että hän saisi täydellisen imun ja voisi ohittaa minut. Tuolla tavalla Monzassa saa useita kymmenyksiä kiinni. En aio kuitenkaan päästää häntä ohi ja pilata omaa kierrostani. En missään nimessä. Tiedän sen, että hän luulee olevansa jumala, mutta ehhei, Magnussen jatkoi kovaa purkaustaan.

Haas-kuljettaja ihmetteli suureen ääneen sitä, miten Alonso reagoi tapaukseen liittyen.

– Hän tuli luokseni aika-ajojen jälkeen ja nauroi päin naamaa. Täysin epäkunnioittavaa käytöstä. En voi odottaa sitä, että hän lopettaa, Magnussen murjaisi.

– Hän oikeasti luulee olevansa jumala. Se on aika huvittavaa, Magnussen summasi ajatuksensa Alonsosta.

Italian GP:n tuomaristo kävi läpi kyseisen tilanteen antamatta minkäännäköisiä rangaistuksia. 

Lue myös:

    Uusimmat