Mainos

Kiinassa jahdataan rakastajattaria agenttien avulla - pelastetun avioliiton hinta jopa 60 000 euroa

Avioerojen määrä on Kiinassa kasvanut viime vuosina voimakkaasti ja monesti syynä on uskottomuus. Baihe.com-deittisivuston tekemän kyselyn mukaan joka toisessa uudessa avioliitossa ainakin toinen puoliso pettää.  

Eroaminen voi aiheuttaa petetylle murheen lisäksi paljon käytännön ongelmia. Toinen vaihtoehto on käydä vastaiskuun.   

- Jotkut naiset eivät halua erota taloudellisten vaikeuksien pelossa. He vain haluavat päästä eroon rakastajattaresta. Siinä me astumme mukaan kuvaan, kertoo Weiqing-yrityksen perustaja Shu Xin.  

Näin teki muun muassa rouva Wang, jonka miehellä oli ollut pitkä suhde vieraan naisen kanssa. Weiqingin työntekijöiden avulla suhde saatiin päättymään parissa kuukaudessa.  

-Pelastamme joka vuosi noin 5000 avioparia, Shu kehuu.  

Rouva Wang sanoo maksaneensa palvelusta noin 60000 euroa.  

- Minusta se oli sen arvoista, olen tyytyväinen.  

Shun mukaan kovaa hintaa selittää osaltaan myös palveluun liittyvä takuu: jos rakastajatar ei lähde lätkimään, toimeksiantaja saa maksamansa rahat täysimääräisenä takaisin.   

Monimutkainen peiteoperaatio  

Rakastajattaria jahtaavien agenttien palvelulle kertyy mehevä hinta, sillä operaatiot eivät ole mitenkään yksinkertaisia. Useimmat työtä tekevät ovat naisia, ja heillä on takanaan opintoja joko psykologiasta, sosiologiasta tai oikeustieteestä.  

Työn alkeiden oppimiseen menee useampi vuosi. Kentällä pitää sitten vuokrata asunto ja tekeytyä milloin naapuriksi, lapsenvahdiksi tai siivoojaksi.  

- Jos rakastajatar menee vaikka kauppaan tai puistoon, minä tapaan hänet ikään kuin sattumalta. Löydämme aina jonkin keinon aloittaa yhteydenpito, työtä kolme vuotta tehnyt Ming Li kertoo.  

Weiqingin toiminta on laillista, mutta se perustuu kuitenkin petokseen ja kohteet saattavat pahoittaa mielensä. Ming on keksinyt tähän ratkaisun. 

- Autan joskus rakastajatarta löytämään itselleen poikaystävän. Se on minun keinoni tehdä hänet onnelliseksi. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.