Mies pelkäsi, että vaimolla on koronavirus – lukitsi tämän kylpyhuoneeseen

1:15
Käsien huolellinen pesu on tehokas tapa suojautua tartunnoilta.

Liettualaismies unohti lupaukset myötä- ja erityisesti vastoinkäymisistä epäiltyään, että vaimolla saattaisi hyvinkin olla koronavirus.

Liettualainen mies oli niin huolissaan koronaviruksesta, että lukitsi vaimonsa kylpyhuoneeseen pelättyään, että tällä saattaisi olla maailmalla jylläävä tauti, kertovat muun muassa liettualainen TV3 sekä New York Post.

Pöpökammoinen aviomies ryhtyi toimenpiteisiin kuultuaan, että hänen vaimonsa oli ollut tekemisissä kiinalaisen naisen kanssa, joka kaiken lisäksi oli matkustanut Italiassa, jossa virus riivaa Euroopan maista pahiten.

Paikallisen poliisin mukaan mies väittää pakottaneensa vaimonsa karanteeniin vasta konsultoituaan lääkäreitä puhelimitse, kertoo Daily Mail. Vaimon onnistui kuitenkin soittaa poliisille, jotka auttoivat tämän pinteestä. Varotoimenpiteenä vaimo testattiin viruksen varalta, mutta tältä ei sitä löytynyt.

Huolimatta aviomiehen hysteerisestä reagoinnista vaimo päätti olla nostamatta syytteitä. Liettuassa on sen terveysministeriön mukaan toistaiseksi todettu vain yksi varmistettu koronavirustapaus.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja