Kiekko-Espoon SM-liigatavoite pitää – Jokerit-kysymyksiin tymäkkä linja

5:27
Kiekko-Espoon operatiivinen johtaja Antti Manninen kertoi seuran liigahankkeen tilanteesta C Moren Mestis-studiossa huhtikuussa.

Pari viime kautta jääkiekon Mestiksen kärkiseuroihin kuulunut Kiekko-Espoo kertoi viime vuonna liigatavoitteistaan, mutta seuran operatiivinen johtaja Antti Manninen ei myönnä synkistyneensä Jokerit-uutisointia seuratessaan.

– Fokus on omassa toiminnassamme ja liigaprojektissamme, joka tähtää kahden vuoden päähän ja että olisimme silloin liigakelpoisia, Manninen avasi STT:lle.

Kiekko-Espoon tavoitteena olisi jättää liigalisenssihakemus vuoden päästä tähtäimessä kausi 2024–25. Manninen ei tyrmää Jokerien aikeita.

– Ei ole meidän asia spekuloida muiden tahojen aikeilla, keskitymme omaan tekemiseen.

Liigassa pelaa syyskuussa alkavalla kaudella 15 joukkuetta, joten Jokerit kasvattaisi sarjan historiallisen suuriin mittoihin.

Entä Espoon hallitilanne, mahtuisivatko Jokerit ja Kiekko-Espoo samaan halliin?

– Keskitymme omaan toimintaamme. Ja täällä on muutakin toimintaa, kuten Susijengin pelejä, tenniksen Davis Cup, MM-ringette ja taitoluistelua, Manninen luetteli areenan lähiaikojen tarjontaa.

Jokerien vuonna 1989 pudottama Kärpät palasi pääsarjaan 2000, kun oululaisjoukkue kukisti karsinnoissa Lahden Pelicansin. Tuon jälkeen sarja suljettiin, mutta Pelicans sai pitää paikkansa. Sittemmin Liigaan on kelpuutettu KalPa, Vaasan Sport, KooKoo ja Mikkelin Jukurit. KalPa, KooKoo ja Jukurit saivat oikeuden liigalisenssin hakemiseen Mestiksen mestareina.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja