Khloé Kardashian esiintyi ensimmäistä kertaa vauvamahan kanssa – kertoi yksityiskohtia raskaudestaan

Khloé Kardashian kertoi raskautensa yksityiskohdista keskusteluohjelmissa ensimmäistä kertaa.

Tosi-tv-tähti Khloé Kardashian odottaa esikoista yhdessä elämänkumppaninsa koripalloilija Tristan Thompsonin kanssa. Urheileva kaunotar kertoi asiasta Instagramissa joulukuun lopulla.

Nainen on jakanut ahkerasti upeita kuvia raskauden etenemisestä, mutta nyt hän esiintyi ensimmäistä kertaa tv-ohjelmissa raskaana ollessaan.

Raskausdebyyttinsä nainen aloitti 4.1. julkaistussa The Ellen show’ssa, missä Kardashian kertoi ettei aio käyttää äitiysvaatteita.

– Yritän olla käyttämättä äitiysvaatteita niin pitkään kuin mahdollista, tähti kertoo.

Ohjelmassa nainen myös sanoi, ettei vielä tiedä tulevan vauvan sukupuolta, mutta aikoo ottaa sen selville. Hän aikoo synnyttää Clevelandissa, missä Thompson pelaa koripalloa.

Kuvausryhmä tiesi ennen muita

Myöhemmin hän esiintyi myös Jimmy Kimmel Live -ohjelmassa, missä hän paljasti lisää haluttuja yksityiskohtia raskaudestaan.

Ilmeisesti elämänkumppani Thompson oli arvellut naisen olevan raskaana, jonka jälkeen tv-tähti oli tehnyt raskaustestin. Nainen kertoo asiasta perheelleen pian nähtävässä Rikkaat Kardashianit -ohjelman jaksossa. Ohjelman kuvausryhmä tiesi raskaudesta ennen tämän perhettä.

Kimmelin show'ssa nainen kertoi, miten sisarukset ovat yrittäneet antaa hänelle vinkkejä ja elämäntapaohjeita, mikä on aiheuttanut meheviä riitoja perheessä.

Lue myös:

    Uusimmat