Kevyt päivetys kruunaa juhlalookin, lue vinkit!

Talvisen päivetyksen tulee ehdottomasti olla kevyt. Sipaisu väriä tekee ihmeitä näyttämättä kuitenkaan halvalta. Kokeile näitä vinkkejä!

1. Valitse oikea tuote

Oikean tuotteen valitseminen on ehdottoman tärkeää. Sävy, joka sopii kaverillesi, ei välttämättä sovi sinulle, joten on parasta kokeilla muutamia tuotteita. Asteittain päivettävä voide sopii aloittelijoille.

2. Älä tuijota hintaa

Kalliimpi tuote ei välttämättä ole edullista parempi. Joillain halvemmilla tuotteilla saat kauniin rusketuksen ilman suuria seteleitä.

3. Älä levitä käsin

Vain amatööri levittää itseruskettavaa paljain käsin. Oranssit kämmenet ovat yleisin itseruskettajien moka.

4. Kätevä vinkki

Kun olet levittänyt itseruskettavan vartalollesi, poista käsineet. Sen jälkeen laita itseruskettavaa kämmenselällesi ja hiero kämmenselkiä yhteen. Laita myös sormet lomittain ja hiero itseruskettava huolellisesti sormien väleihinkin. Hiero vielä ranteita yhteen ikään kuin levittäisit hajuvettä, jottet jätä jälkeesi pelättyjä raitoja.

5. Kuorinta on avain onneen

Laikukas rusketus johtuu useimmiten kuivasta ja hilseilevästä ihosta. Kuorinta poistaa kuolleen ihosolukon, jolloin itseruskettava on mahdollista levittää tasaiselle iholle. Kuori iho päivää ennen kuin levität voiteen.

6. Älä ole sänkisääri

Kauneinkaan päivetys ei merkitse mitään, jos sinulla on karvaiset jalat. Käytitpä vahaa tai höylää, on tärkeää, että poistat karvat 24 tuntia ennen itseruskettavan levitystä. Saman tien levitettynä itseruskettava saattaa kerääntyä karvatuppiin, jolloin lopputulos on laikukas.

7. Valaistu

Monet valitsevat kylpyhuoneen itseruskettavan levityspaikaksi, mutta valaistus on tärkeintä. Sinun kannattaa valita kirkas huone, jossa on kokovartalopeili. Näin varmistat, että huomaat joka raidan, ennen kuin voide kuivahtaa.

8. Ainoa tie on ylöspäin

Tuhriintumista välttääksesi levitä itseruskettavaa jaloista ylöspäin ja rasvaa käsivarret viimeiseksi. Varmista, että olet levittänyt voidetta joka puolelle, myös varpaiden väleihin ja polvien taakse. Näin vältät valkoiset läikät.

9. Kosteuta

Kuiva iho imee itseruskettavaa enemmän kuin kosteutettu. Siksi kuivat iholäiskät näyttävät tummemmilta, jolloin lopputuloskin on epätasainen.

10. Ota kevyemmin

Vahva rusketus voi olla omiaan kesällä, mutta se voi olla liikaa, jos taivaalla ei paista lainkaan aurinko. Saavuttaaksesi pehmeämmän lopputuloksen käy suihkussa viisi tuntia itseruskettavan levityksen jälkeen sen sijaan, että jättäisit sen ihollesi yöksi.

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja