Kääk, mikä rusketus Kim Kardashian!

Haaveiletko sinäkin rusketuksesta? Varo vain, ettei sinulle käy kuin Kim Kardashianille, jonka keinotekoinen rusketus meni suorastaan överiksi, kertoo Daily Mail. Katso kuvat Kardashianin epämääräisistä rusketusrajoista!

Seurapiirikaunotar Kim Kardashian on tunnettu hehkuvasta ihostaan ja sensuellista tyylistään, mutta nyt tähtönen teki yhden amatöörimäisimmistä kauneusvirheistä.

Juuri hetki sitten 30 vuotta täyttäneen Kardashianin rusketus meni pahemman kerran överiksi. Naisen iho hehkui suorastaan oranssina kuin kurpitsa. Kaiken kruunasi tämän prinsessamainen vilkutus, joka paljasti naisen kämmenpohjan olevan vitivalkea!

Tähden paksu meikkikerros ja valkoinen paita vain korostivat naisen outoa ihonväriä.

Rusketusta oli selvästi aivan liikaa ja se näytti hutaistulta – oliko Kardashian tarttunut itseruskettavaan tököttiin itse vai oliko hän käynyt suihkurusketuksessa, sitä ei lähde kerro. Vai onko porkkasävy nyt uusinta uutta?

Rusketuksen perässä

Nykyisin rusketusta hankitaan myös monilla muilla tavoilla, kuin auringonotolla, kertoo rusketus.com. Solarium on ollut käytössä jo vuosikymmeniä, joskin nykyisin niiden käytön on todettu olevan jopa vaarallista liiallisen ultraviolettisäteilyn takia. Itseruskettavat voiteet ja erilaiset luontaistuotteet ovatkin lisänneet viimevuosina suuresti suosiotaan. Yhtenä rusketusmenetelmänä nykyisin käytetään myös rusketussuihkua, jossa iholle ruiskutetaan väriainetta.

Monet tarttuvat itseruskettavaan väriin. Tässä syitä itseruskettavien tuotteiden käyttöön:

– perinteisen auringonoton vaarat

– solariumin vaarat

– ruskettumisen hankkiminen luonnolliseti on aika haastavaa

– moni ei edes rusketu kunnolla, johtuen ihotyypistä

– ei aikaa tai rahaa matkustaa etelään

– halutaan parantaa rusketusmahdollisuuksia, kun matkustetaan lomalle tai kesä alkaa

– halutaan rusketusta, jo ennen kuin loma tai kesä alkaa

– halutaan jatkaa kesän tai loman aikaansaamaa rusketusta

Mitä mieltä sinä olet mikä on paras keinotekoinen tapa ruskettua: itseruskettava, solarium, suihkurusketus?

MTV3/Helmi

Lähde: Daily Mail, Rusketus.com

Kuva: Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat