Victoria Beckham ei voi sietää tekorusketusta

Victoria Beckham ei suostu enää käyttämään feikkirusketusta, koska se saa hänet näyttämään vanhalta, kertoo femalefirst.co.uk.

Britit rakastavat itseruskettavaa, kimalletta, glitteriä ja pitkiä tekoripsiä. Tosin tyylikuningatar Victoria Beckhamin mielestä tekorusketus on suorastaan mauton, vaikka muotimaailman tähtönen on itsekin siihen sortunut.

Entinen Spice Girlsien maustetyttö Beckham, 36, myöntää kokeilleensa tekorusketusta, mutta tajusi kantapään kautta ettei se tämän iholla hyvältä näytä. Pikemminkin kaamealta.

– En käytä tekorusketusta enää koskaan. Joskus menneisyydessä olen muuttunut jopa oranssiksi, Victoria Beckham kertoo.

Tätä nykyä jalkapalloilija David Beckhamin vaimo luottaakin omaan hehkuun, ei itseruskettavan taikoihin.

– Liika rusketus saa sinut näyttämään vanhalta, mauttomalta. Olen vähän ruskettunut Los Angelesin auringon alla, mutta en käytä itseruskettavaa, tyyliniekka kertoo.

Elämäntehtävänä jakaa kauneusvinkkejä

Vaikka Posh Spice vihaa tekorusketusta, on Victorialla monia muita kauneustuotteita joita hän käyttää säännöllisesti. Muotiguru myöntää, että yksi syy miksi hän liittyi Twitteriin on se, että hän voi jakaa kauneusvinkkejä faneilleen.

– Rakastan jakaa kauneusvinkkejä! Minä en niitä salaile, Beckham kertoo.

– Rakastan Chanelia, Stilaa ja Armania. Olen hulluna uuteen Burberryn huulikiiltoon ja laitoin siitä jopa Twitterissä viestiä: jokaisella naisella tulisi olla sellainen!

MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuvat: GettyImages

Lue myös:

    Uusimmat