Mainos

Kohunyrkkeilijä Tyson Fury palaa kehään tukevassa kunnossa – nappasi vastustajansa kantoon!

Neljän liiton mestaruustitteleitä parhaimmillaan hallinnoinut kohunyrkkeilijä Tyson Fury, 29, palaa sunnuntain vastaisena yönä kehään lähes kolmen vuoden tauon jälkeen, kun hän kohtaa raskaan sarjan ottelussa Manchesterissa Albanian Sefer Seferin, 39.

Brittiläis-irlantilainen Fury oli torstain punnitustilaisuudessa varsin tuhdissa kunnossa ja painoi 125 kiloa. Timmimmässä tikissä ollut Seferi sen sijaan painoi 95 kiloa – siis 30 kiloa vähemmän.

Kaksikko löi punnitustilaisuuden läskiksi. Naureskelua oli ilmassa puolin ja toisin, ja tuijotuksen aikana kaksikko velmuili pituuseronsa kustannuksella. Seferi kurotteli ylöspäin päästäkseen lähemmäs päätä pidemmän Furyn korkeuksia.

Ja kun on irroteltu, irrotellaan kunnolla. Fury nappasi lopuksi vastustajansa kantoon.

Seferi on voittanut ammattilaisena 23 ottelua ja kärsinyt vain yhden tappion vuonna 2016, joka on tähän saakka hänen ainoa raskaan sarjan ottelunsa. Seferi on otellut valtaosan matseistaan alemmassa raskassarjassa.

Fury on voittanut kaikki 25 otteluaan, mutta viimeksi hän on otellut marraskuussa 2015. Fury kukisti tuolloin Vladimir Klitshkon IBF-, WBA- ja WBO-liittojen mestaruusottelussa.  

Positiivisista dopingnäytteistäkin narahtanut Fury on ryvettynyt sittemmin monissa kohuissa ja kärsinyt masennuksesta sekä päihdeongelmista. 

YouTube-video koko punnitustilaisuudesta jutun ylälaidassa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.