Kesken seksin miestä puukottaneen ukrainalaisnaisen mielentilatutkimus valmistui – oli piilottanut veitsen tyynyn alle

Ukrainalaistaustainen nainen epäili 40-vuotiasta miestä nuorten tyttöjen hyväksikäyttäjäksi. Nyt valmistui mielentilatutkimus.

Miehen puukotuksesta epäilty 19-vuotias Ukrainasta kotoisin oleva nainen on todettu mielentilatutkimuksessa alentuneesti syyntakeiseksi. 

Alentuneesti syyntakeisella katsotaan olevan merkittävästi alentunut kyky ymmärtää tekonsa tosiasiallinen luonne tai oikeudenvastaisuus. Hän ei välttämättä kykene säätelemään käyttäytymistään mielisairauden, vajaamielisyyden taikka mielenterveyden tai tajunnan häiriön vuoksi tekohetkellä. 

Epäilty puukotus tapahtui Kauniaisissa syksyllä 2023. Länsi-Uudenmaan käräjäoikeuden antaman välituomion mukaan nainen piilotti veitsen ennen seksiä tyynynsä alle. Mies makasi tilanteessa selällään ja nainen istui tämän päällä. 

Tuomion mukaan nainen otti yhdynnän aikana veitsen käteensä ja alkoi lyödä 40-vuotiasta miestä sillä. Iskut osuivat miehen ylävartaloon. 

Naisen viillettyä miestä kaulaan tämä onnistui samaan veitsen naiselta ja pakenemaan. 

Nainen kertoi oikeudessa, että hänellä oli halu murhata mies, koska hän uskoi tämän olevan nuorten tyttöjen hyväksikäyttäjä.

Asian pääkäsittely toimitettiin Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa nyt maanantaina. Tuomio on määrä antaa perjantaina 28. kesäkuuta. 

Lue myös:

    Uusimmat