Mainos

Kesän kuumin ja suurin keskustelutapahtuma alkaa jälleen

MTV3:n ja Porin kaupungin järjestämä SuomiAreena-tapahtuma tuo jälleen koko kansan ulottuville valtakunnan kiinnostavimmat puheenaiheet ja puhujat. Kesän varmin uutisaiheiden sampo käynnistyy maanantaina ja kestää koko viikon aina perjantaihin saakka.

Keskustelujen aiheet vaihtelevat nuorten syrjäytymisestä Syyrian hätään ja ruotsin kielen asemasta huippu-urheilun tilaan. Lisäksi tapahtumassa pääsee mm. yöpymään evakuointileirillä, kahvakuulailemaan hyvässä seurassa sekä nauttimaan viinistä ja virsistä.

Tapahtuma keskusteluttaa eturivin vaikuttajia viiden päivän ajan, ja aiheina ovat mm. isyyden nykyolemus, nuorisotakuun riittävyys, mediamurros, Itämeren pelastaminen, sosiaalinen media, ihmisarvoinen vanhuus, kuntauudistus, tieliikenteen verotus, muuttuva kansanedustajuus ja Suomen ulkopolitiikka.

Keskustelijoiden kirjo on laaja aina Tarja HalosestaOlli Rehniin ja Hjallis HarkimostaLenita Airistoon.

Seuraa keskusteluja verkossa

SuomiAreenan keskusteluja voi seurata paitsi paikanpäällä Porissa, myös osoitteessa suomiareena.fi. Uudistuneilla verkkosivuilla voi seurata keskusteluja joko suorina lähetyksinä tai taltiointeina. Suomiareena.fi elää keskustelujen tahtiin ja lähettää keskusteluja jopa 12 tuntia päivässä.

Myös tv:n ja radion tarjonta on runsasta. SuomiAreenan tunnelmaan voi virittäytyä MTV3:n Huomenta SuomiAreena -ohjelmassa aamuisin klo 8.00-9.30.

Radio Novan suosittu aamuohjelma Enbuske&Linnanahde Crew viihdyttää puolestaan yleisöä klo 9.30-10.00. Illalla on luvassa lisää suoria lähetyksiä, kun 45 minuuttia SuomiAreenalla-ohjelma pureutuu MTV3:lla Areenan antiin klo 19.30 alkaen.

SuomiAreenan kiinnostavimmat puheenaiheet uutisoidaan myös MTV3 Uutisten verkkosivuilla ja Radio Novassa.

Sosiaalisessa mediassa SuomiAreenan esille nostamia puheenaiheita seurataan ja keskustelua jatketaan #suomiareena -tunnuksella. Facebookissa löydät SuomiAreenan osoitteesta facebook.com/suomiareena.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.