Mainos

Kesällä kadonnut 17-vuotias Emilie löydetty kuolleena vedestä – "Hän heilutti ystävilleen ja lähti kävelemään kesäyöhön"

Tanskassa löytyi jouluaattona nuoren naisen ruumis lammikosta Borupissa, Själlandin saarella. Poliisi kertoi tiedotustilaisuudessa myöhään illalla, että Meng joutui rikoksen uhriksi. 

Poliisin mukaan löytynyt nainen on viime kesänä kadonnut, 17-vuotias Emilie Meng. Poliisi kertoo asiasta Twitterissä.

Ruumis on viety Kööpenhaminaan oikeuslääketieteelliseen tutkimukseen, ja poliisi kertoo olevansa täysin varma, että se kuuluu Mengille. Emilie Meng katosi heinäkuussa. Hänen omaisilleen on tiedotettu ruumiin löytymisestä.

Heilutti ystävilleen hyvästiksi

Meng katosi heinäkuun 10. päivä aamuneljältä juna-asemalta. Valvontakameroista näkyy, kuinka Meng heilutti kolmelle ystävälleen, jotka lähtivät kotiin taksilla. Meng halusi kävellä kotiin valoisana kesäyönä. Ystävät kertoivat nähneensä taksin takaikkunasta, että Meng laittoi päähänsä kännykän kuulokkeet ennen kuin lähti kävelemään pois asemalta.

Kello 4.03 Meng lähetti yhdelle näistä kolmesta ystävästä kuvakaappauksen kännykästään. Ystävä lähetti vastauksen, joka ei koskaan tullut perille.

Meng löydettiin noin 65 kilometrin päästä siitä, missä hänet nähtiin viimeksi. Tanskalaislehtien mukaan ruumis on ollut pitkään vedessä. Ruumiin löysi ohikulkija, jonka koira oli huomannut jotakin vedessä. 

Aftonbladetin mukaan poliisi on kuulustellut myös löytöpaikan lähistöllä asuvia naapureita.  

Keskustelumahdollisuus suljettu 26.12. klo 8.10 asiattoman kommentoinnin takia.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.