Mainos

17-vuotias Emilie katosi kotimatkallaan Tanskassa jälkiä jättämättä – Poliisi ymmällään: "Meillä on kolme teoriaa"

Yli neljä kuukautta kateissa olleen Emilie Mengin tapaus hämmentää poliiseja Tanskassa.  Tiiviin tutkintatyön tulos on lähes tulkoon nolla, poliisi ei ole päässyt eteenpäin katoamismysteerin kanssa.

Emilie Meng katosi kesäkuun 10. päivänä tänä vuonna. Viimeisin varma havainto hänestä on noin kello neljän aikaan aamuyöstä Korsörin juna-aseman lähellä.

Tanskalaislehtien mukaan ennen katoamistaan Meng oli ollut ulkona ystäviensä kanssa. He olivat istuneet iltaa kahvilassa polttaen vesipiippua ja juoneet alkoholia. Myöhään yöllä he olivat vielä syöneet hampurilaiset McDonaldsilla ja päättäneet lähteä kotiin.

Paikallisen rautatieaseman turvakameroista näkyy, kuinka tytöt hyvästelevät toisensa. Kolme tyttöä nousee taksiin, mutta Emilie Meng haluaa kävellä kotiinsa kauniissa valoisassa kesäyössä.

Hieman kello neljän jälkeen aamuyöllä Emelien puhelimesta lähetettiin viesti yhdelle taksissa olleista tytöistä. Tyttö vastasi siihen viestillä, joka ei koskaan mennyt perille Mengin puhelimeen. Tämän jälkeen kaikki havainnot 17-vuotiaasta Emilie Mengistä loppuvat.

Mengin katoamisen ympärillä on vellonut erinäisiä huhuja. Tanskalaislehti Berlingske kertoi heinäkuussa poliisiin viitaten, että Mengin Facebook-tilillä olisi ollut toimintaa katoamisen jälkeen.

– Vaikuttaa siltä, että hän näkee viestit, joita hän saa, poliisin edustaja sanoi. Myöhemmin poliisi kuitenkin veti sanansa takaisin todeten, että kyseessä oli vain huhu.

Tanskalaislehdistössä väläyteltiin myös mahdollisuutta, että Meng olisikin palannut takaisin juna-asemalle.

Berlingske-sanomalehti kertoi niin ikään heinäkuun puolessa välissä, että Mengistä olisi mahdollinen silminnäkijähavainto kävelemässä Halvskovbrota. Se sijaitsee alueella, jonka läpi Emilie Meng luonnollisesti kävelisi matkalla asemalta vanhempiensa luokse.

Kuluneiden neljän kuukauden aikana läheisiä peltoalueita on myös syynätty läpi tarkasti.

Ruotsalaislehti Aftonbladet  julkaisi eilen tanskalaislehti BT:hen viitaten kolme poliisin antamaa teoriaa Mengin katoamisesta. 

– Ensimmäinen on se, että hän syystä tai toisesta haluaa pysyä maan alla. Toisen teorian mukaan Meng on saattanut joutua onnettomuuteen tai muuten loukannut itsensä. Kolmas mahdollinen syy on, että Meng on joutunut rikoksen uhriksi, tutkinnanjohtaja Sören Ravn Nielsen sanoi BT:lle.

Katoamistutkinnan yhteydessä on kuultu useita henkilöitä. Viimeksi viime viikolla poliisi teki etsintöjä 67-vuotiaan miehen kodissa. Se sijaitsee Mengin mahdollisen katoamisreitin varrella.

– Teemme yhä kovasti töitä, jotta saisimme selville, mitä Emilie Mengille on tapahtunut. Toivomme, että pääsisimme nyt eteenpäin asiassa, mutta tällä hetkellä meillä ei ole mitään yksittäistä tutkintalinjaa, jota kannattaisi lähteä seuraamaan, Nielsen sanoi BT:lle.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.