Mainos

Kuolleena löytyneen Emilien, 17, tapausta tutkitaan nyt murhana – löytöpaikan läheltä löytynyt epäilyttäviä esineitä

Kesällä kadonneen tanskalaisen Emilie Mengin perhe sai viimein jouluaattona tiedon tyttärensä kohtalosta. Nuoren naisen ruumis löytyi lammikosta Borupista, joka sijaitsee Roskildesta etelään.

Kuolleena löydetty nuori nainen oli kauan kateissa ollut Emilie. 

Myöhään eilen illalla poliisi kertoi tiedotustilaisuudessa, että Meng joutui rikoksen uhriksi. Kuolemaa tutkitaan nyt murhana, kertoo muun muassa Aftonbladet.

Mengin ruumis löydettiin noin 65 kilometrin päästä siitä, missä hänet nähtiin viimeksi. Tanskalaislehtien mukaan ruumis on ollut pitkään vedessä. Ruumiin löysi ohikulkija, jonka koira oli huomannut jotakin vedessä. 

Poliisi uskoo, että tyttö on kuollut pian katoamisensa jälkeen.

Poliisi on eristänyt löytöpaikan, jonne on kerääntynyt uutisen levittyä paljon kiinnostunutta yleisöä. Tanskalaismedian mukaan poliisi on kuulustellut naapureita ja alueen asukkaita. Tietoa tytön tai mahdollisen tekijän liikkeistä alueella kaivataan. 

Extrabladetin haastattelema mies kertoo nähneensä alueella kassin, jossa oli sisällä naisen vaatteita. 

– Eräänä päivänä ajoin skootterillani ja näin mustan kassin. Menin lähemmäs ja näin sen sisällä naisen vaatteita. Olen varma, että näin naisen rintaliivit, lähellä asuva Sonny Thomsen kertoo lehdelle.

Poliisi vahvistaa, että alueelta on tehty useita merkittäviä löytöjä. Extrabladetin mukaan poliisin tekninen tutkinta olisi löytänyt keittiöveitsen läheltä ruumiin löytöpaikkaa. Poliisi ei ole kommentoinut löytöä enempää.

Viimeinen viesti kello 4.03

Meng katosi heinäkuun 10. päivä aamuneljältä juna-asemalta.

Valvontakameroista näkyy, kuinka Meng heilutti kolmelle ystävälleen, jotka lähtivät kotiin taksilla. Meng halusi kävellä kotiin valoisana kesäyönä. Ystävät kertoivat nähneensä taksin takaikkunasta, että Meng laittoi päähänsä kännykän kuulokkeet ennen kuin lähti kävelemään pois asemalta.

Kello 4.03 Meng lähetti yhdelle näistä kolmesta ystävästä kuvakaappauksen kännykästään. Ystävä lähetti vastauksen, joka ei koskaan tullut perille.

Katoamisen jälkeen poliisi on tutkinut useita eri vaihtoehtoja, mutta ne eivät ole johtaneet tuloksiin. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.