Mainos

16-vuotias Leonne löytyi kuolleena kujalta: Ystävän mukaan oli tapaamassa nettideittiä

Britanniassa Etelä-Yorkshiressa on löytynyt kuolleena 16-vuotias tyttö Rotherhamissa Dinningtonin kaupungissa. Tapauksen johdosta on pidätetty 18-vuotias mies, kertoo Telegraph.

Lehden mukaan miestä epäillään murhasta. Tyttö löytyi kuolleena kujalta maanantaiaamuna. Hänet löysi ohikulkija.

Poliisi käynnisti murhatutkinnan ja on kuulustellut epäilysten alaisena olevaa miestä. Poliisi on lisäksi nähty tutkimassa paritaloa ruumiin löytöpaikan läheisyydessä.

16-vuotias Leonne Weeks oli ilmeisesti lähtenyt treffeille. Tytön ystäväksi esittäytnyt mies kertoi lehdelle, että tyttö oli lähtenyt tapaamaan jotakuta.

– Emme tiedä, mitä on tapahtunut. Tiedämme vain, että hän meni tapaamaan jotakuta – tapasi miehen – ja nyt hänen ruumiinsa on löytynyt, hän sanoi.

– Hän tapasi miehen internetissä. Sellaisella deittisivustolla.

Tänään on arvuuteltu sitä, oliko Leonne tavannut jonkun vai oliko hänellä poikaystävä. Tytön täti ei tiennyt, seurusteliko Leonne ja tytön äiti ei kommentoinut tapausta. Poliisi vahvisti vain, että poliisi tutkii tällä hetkellä somea johtolankojen toivossa.

Ihmiset ovat jättäneet kukkia paikalle, josta Leonnen ruumis löydettiin ja esittäneet surunvalitteluja perheelle. Myös poliisi toivoo perheelle aikaa surra rauhassa.

Poliisi pyytää tapauksesta jotain tietäviä ottamaan yhteyttä poliisin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.