"Kerron, mitä nainen haluaa..." – näille seksisutkautuksille ei voi kuin nauraa

Hauskat twiitit seksistä naurattavat.

Yllä olevalla videolla paljastuu, kuinka suomalaiset miehet lähestyvät naisia yöelämässä.

Sosiaalinen media on täynnä hauskoja letkautuksia. Someecards-sivusto kokosi Twitterin syövereistä parhaimpia sutkautuksia seksistä vuosien varrelta.

Voitko olla nauramatta?

"Miesten ja naisten välillä on kyllä sellaista kaksinaismoraalia, kuten jos miehet harrastavat seksiä useiden naisten kanssa, he ovat "pelimiehiä", mutta jos minä teen sen, olen "lesbo"."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Sian orgasmi kestää 30 minuuttia. Niin minunkin luultavasti kestäisi, jos harrastaisin seksiä jonkin pekonista tehdyn kanssa." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Minä: Jäätkö luokseni siihen asti, että nukahdan? Hän: Rouva, ole kiltti ja ota vain pizzasi." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Minua karmii, kun koirani katsoo minua ja vaimoani harrastamassa seksiä. Me piilotamme videonauhat, mutta se löytää ne aina."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Nainen: Tohtori, kuinka pitkään menee, että voin harrastaa taas normaalisti seksiä? Tohtori: Kukaan ei ole koskaan kysynyt tuota minulta nielurisojen poiston jälkeen."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Harrastin seksiä miehen kanssa, ja jätin hänet niin sanattomaksi, ettei hän ole voinut soittaa tai tekstata sen jälkeen. Taito on tallella!" Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Vaginat ovat kuin kuntosaleja. Käyn siellä harvoin, mutta kun olen siellä, minä vain ikään kuin esitän tietäväni, mitä teen, ja toivon, ettei kukaan huomaa, etten tiedä."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Kerron teille, mitä nainen haluaa. Hän haluaa, että raahaat hänet makuuhuoneeseen, viskaat sängylle ja menet tiskaamaan sillä välin, kun hän ottaa päiväunet, hitto vie." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"*tökkii seksielämää kepillä*" Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Joskus mietin, olenko raskaana, ja sitten tajuan, että minun pitäisi olla 19. kuulla raskaana."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Someecards, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja