Keihäsmestari Tero Pitkämäestä julkaistaan elämäkerta – "Muut esiintymiset saavat nyt odottaa"

Tero Pitkämäki avaa lopettamispäätöksensä syitä:"Viime kesänä tuli selväksi etten pysty palaamaan sille tasolle missä olen ollut" 5:28
Tero Pitkämäki ilmoitti lokakuussa uransa päättymisestä – avaa videolla lopettamispäätöstään.

Keihäänheittäjä Tero Pitkämäestä julkaistaan elämäkertakirja. Teos julkaistaan syksyllä 2020.

Seitsenkertainen arvokisamitalisti Pitkämäki kertoi syksyllä, että kunniakas ura päättyy. Hänen tarinansa painetaan ensi vuonna kansiin. Keihäsmies-nimeä kantavan kirjan kirjoittaa MTV:n uutisankkurina parhaiten tunnettu Keijo Leppänen.

Kirjan kustantavan Tammen mukaan Pitkämäen ja hänen lähipiirinsä lisäksi ääneen pääsevät lajin kotimaiset ja ulkomaiset legendat, fanit ja vallanpitäjät.

– Kirjaan tulee pelkästään faktaa, kuten tapanani on haastatteluissakin aina ollut. Fiktiot kuuluvat muihin teoksiin, Pitkämäki kertoo Tammen tiedotteessa.

– Tulen käyttämään paljon aikaa "Keken" apuna, että kirjasta tulee mahdollisimman hyvin minun näköiseni. Siksi muut esiintymiset ja haastattelut saavat nyt odottaa ja keskityn kirjaprojektin läpiviemiseen, hän valottaa syytä mediahiljaisuuteen.

Tero Pitkämäen uran kruunu on vuoden 2007 maailmanmestaruus. Keijo Leppänen on aiemmin kirjoittanut muun muassa F1-mestari Mika Häkkisestä kirjan.

Lue myös:

    Uusimmat