Käyvätkö miehet strippibaareissa muuten kuin polttareissa? Miehet vastaavat: "Aikansa elänyt konsepti"

Stripparin värikäs elämä 8:40
Strippari Irina paljastaa työnsä salat: Esityksiä vain parina iltana viikossa – tienaa saman verran kuin suomalainen keskituloinen

Juttusarjassa lukijaraati vastaa kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Kysymys miehille: Onko tankotanssi kiihottavaa? Oletko saanut erektion nähdessäsi naisen strippaavan? Käytkö strippibaareissa, ja jos, tietääkö kumppanisi? Käykö kukaan strippibaareissa muuten kuin esim. polttareissa?" kysyy nimimerkki strippari.

Näin raati vastasi

"Käyn erotiikkabaareissa niin liiketapaamisilla kuin vaimonikin kanssa. Yksi kauneimmista taiteen muodoista, jota on kiva katsella, jos tanssija on taitava. Vaimoni 3 lapsen äitinä harrastaa tankotanssia."
– Mies, 46, 15 vuotta naimisissa, 3 lasta

"En ole koskaan ymmärtänyt strippibaarien houkutusta. Polttareissa ja joskus vaan äijäporukassa joku on sinne päättänyt mennä, ja muut seuraavat. En saa siitä mitään iloa, että katselen tangossa pyörivää naista."
– Mies, 45, naimisissa

"En ole ikinä käynyt strippibaarissa, enkä ole kokenut minkäänlaista tarvetta käydäkään. Niiden 'hienous' ei ole koskaan avautunut itselle ja on tosi vaikea kuvitella, että kokemus olisi erityisen kiihottavakaan muiden kuolatessa vieressä samaa henkilöä.

Omassa kuplassani strippiluolia pidetään eltaantuneina bisnesmiesten tapaamispaikkoina, ja niissä on saatettu käydä korkeintaan juuri polttareissa, silloinkin lähinnä vitsinä. Aikansa elänyt konsepti."
– Mies, 29, parisuhteessa

Alla näet seuraavan kysymyksen – miten vastaisit siihen?

Mitä itse haluaisit kysyä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:

Lue myös:

    Uusimmat