Onko se varkaus, jos auton palauttaa joka aamu takaisin samaan paikkaan? Amerikkalaisnaista piinannut konna jäi kuin jäikin nalkkiin

1:26
Varas voi kaapata talossa sisällä olevan autonavaimen signaalin ulko-oven läpi.

Teksasin osavaltiossa Yhdysvalloissa on jäänyt kiinni hieman erilainen autovaras.

Houstonilainen Beverly Havard alkoi taannoin huomata erikoisia asioita pakettiautossaan. Peilit eivät olleet samassa autossa kuin niiden olisi hänen jäljiltään pitänyt olla, ja istuinkin tuntui erilaiselta.

Havard ei kuitenkaan voinut mitenkään todistaa, että joku olisi luvatta käyttänyt hänen autoaan. Se oli ainoa selitys, jonka hän keksi, mutta sekin tuntui uskomattomalta.

Sitten hän tajusi pitää auton matkamittaria silmällä. Se paljasti, että joku tosiaankin käyttää hänen autoaan ja palauttaa sen tismalleen samaan paikkaan hänen pihaansa.

Pakoauto vain lainassa

Poliisin ei ollut vaikea päästä ilman lupaa Havardin autoa lainanneen miehen jäljille. Pysäytystilanteessa mies kuitenkin menetti "lainaamansa" pakettiauton hallinnan ja ajoi sen päin tolppaa.

Miehen epäillään käyttäneen Havardin ajoneuvoa pakoautona murtokeikoilla.

Jo valmiiksi ikävää tilannetta pahentaa se, että auto murjoutui ajokelvottomaksi. Se oli kaiken lisäksi erikoisvarusteltu Havardin liikuntavammaisen puolison tarpeisiin. Pariskunta on toistaiseksi autoton.

Lähde: Autoblog

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja