38 vuotta sitten varastettu auto löytyi viime viikolla aivan sattumalta – poliisi etsii omistajaa

4:02
Tässä on alle 60 000 dollarin Corvette C8.

Michiganilainen poliisilaitos etsii lähes 40 vuotta sitten varastetun auton omistajaa.

Vuosimallin 1981 Corvette on löytynyt. Livonian poliisi sai viime viikolla ilmoituksen hylätyltä vaikuttaneesta ajoneuvosta, mutta he eivät arvanneet, millaiseen löytöön olisivat törmäämässä.

Kun Corvette oli hinattu paikalliselle poliisilaitokselle, ryhtyivät viranomaiset selvittämään auton omistajaa. Auton valmistenumero oli virheellinen, mikä sai poliisin epäilykset heräämään.

Autovarkauksiin erikoistunut etsivä tutustui autoon tarkemmin. Kävi ilmi, että auton tunnistenumero ei ollut alkuperäinen, vaan sitä oli muokattu. Oikea numero löytyi kuitenkin lyhyen etsinnän jälkeen toisesta paikasta.

Kun etsivä syötti auton oikean valmistenumeron poliisin järjestelmään, hän sai selville, että auto oli ilmoitettu varastetuksi vuonna 1981. Auto oli siis ollut tuliterä, kun se päätyi pitkäkyntisten haltuun.

Autolla ei ole vuosikymmenten aikana juurikaan rullailtu, sillä sen mittariin on kertynyt vain reilut 17 000 kilometriä. Se on myös mainiossa kunnossa ikäisekseen.

Livonian poliisi yrittää kuumeisesti löytää auton laillisen omistajan, mutta mikäli tämä on ilmoittanut varkaudesta asianmukaisesti vakuutusyhtiölleen ja saanut korvauksen, on auto nykyisin vakuutusyhtiön omaisuutta. Jälleennäkeminen voisi joka tapauksessa olla iloinen.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Lähde: Carscoops, Livonia Police Department

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja