Mainos

Kaunis viesti 27 vuotta kestäneestä avioliitosta sulattaa sydämiä: "Minulla on ollut äitisi ansiosta täydellinen elämä"

Kolmen lapsen isä ja jo 27 vuotta naimisissa ollut mies paljastaa, että aluksi hänen kihlauksensa oli vitsi. Miehen kauniit tekstiviestit ovat nyt sulattaneet tuhansien sydämet.

Opiskelija Sydney Willoughby sai koulusta tehtäväkseen kirjoittaa esseen vanhemmistaan. Willoughby iski oikeaan kultasuoneen pyytäessään apua isältään Lancelta; miehen tekstiviestit ovat sulattaneet tuhansien sydämet, kertoo Yahoo! News.

Jos tviitti ei näy, katso se täällä.

Viesteissään kolmen lapsen isä ja jo 27 vuotta naimisissa ollut Lance paljastaa, että aluksi hänen kihlauksensa Sydneyn äidin kanssa oli vitsi. Kaksi viikkoa myöhemmin Lance oli umpirakastunut: hän kuvaa vaimoaan paitsi hauskaksi, myös parhaaksi ystäväkseen ja kauniiksi kuningattarekseen.

– Menimme naimisiin vuotta myöhemmin. Saimme Bryttin, esikoisemme. Isän tyttö, sai minut itkemään. Saimme Q:n, poikani ja Willoughbyn nimen tulevaisuuden, jonkun, kenet voisin opettaa olemaan mies. Olimme valmiita. Mutta… Äitisi halusi kolmannen lapsen ja minä en, aluksi, isä kirjoittaa.

– Myönnän, että tuohon aikaan työskentelin päivisin ja kävin ilta- ja viikonloppukoulua. Äitisi työskenteli öitä, joten meillä oli rankkaa. Emme nähneet toisiamme tarpeeksi. Sinä olit tapa tuoda meidät takaisin yhteen. Emme tienneet sitä silloin, mutta muutit elämämme, isä jatkaa.

Sydneyn syntymän jälkeen hänen äitinsä lopetti työt ja jäi kotiin. Pari rakastui ja tutustui uudelleen; samalla perhe hitsautui yhteen.

– Minun piti mennä kouluun kolmeksi kuukaudeksi. Äitisi ja lasteni luota poissa oleminen repi sydämeni irti, isä kirjoittaa.

Lancen mukaan hän rakastui vaimoonsa epätodennäköisissä oloissa, mutta nyt heillä on ”maailman siistein” perhe.

– Te kolme lasta olette meidän persoonamme paketissa. Sydämemme, sielumme, huumorimme, kiltteytemme, kunnioituksemme, rehtiytemme ja miljoona muuta, siistiä asiaa meistä. Emme olisi samoja ilman kaikkia teitä, jotka meillä on, isä kuvaa.

Hän toteaa, että onni vain kasvaa kasvamistaan.

– Minulla on ollut äitisi ansiosta täydellinen elämä. Anna minulle miljardi dollaria. Tee minusta Dallas Cowboys -joukkueen pelinrakentaja. Tee minusta presidentti. Mikään näistä ei olisi minkään arvoista ilman häntä. Hän ei vain ”täydennä minua”, hän tuli elämääni, kun olin nuori ja epäkypsä, täydensi minut ja teki minusta niin paljon paremman ihmisen. Tapailin enkeliä ja nain enkelin.

Willoughby on jakanut tviittinsä tilastoja, joiden mukaan jo yli miljoona ihmistä on ihastellut isän kauniita sanoja. Lance itse yllättyi viestiensä saamasta suosiosta.

– Kun (Sydney) ensin kertoi minulle, sanoin ”mitä postasit? Minun henkilökohtaiset tekstiviestini?” Mutta hän teki niin hyvin tarkoitusperin, ja se oli söpöä.

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.