Kauhea onnettomuus: 19-vuotias huippu-urheilija taistelee elämästään

19-vuotias triathlonisti Alexa Leary joutui viikonloppuna erittäin vakavaan pyöräilyonnettomuuteen. Australialainen on sairaalassa ja hänet on asetettu koomaan.

Leary oli tekemässä säännöllistä pyörälenkkiään lauantaina Pomonassa, kun onnettomuus sattui. Hänet kuljetettiin Royal Brisbane and Women's -sairalaan, jossa hän oli vielä keskiviikkona koomassa.

Häneltä murtui onnettomuudessa lapaluu, kylkiluita, olkapää ja ranne. Merkittävän polvivamman ja romahtaneiden keuhkojen lisäksi hänellä on suuria aivovaurioita ja aivoista on löydetty verihyytymiä.

Learyn sisko Maddy kertoi Instagramissa, että verihyytymät on suurin huolenaihe ja lääkäreiden oli tarkoitus yrittää hoitaa niitä tiistaina. Maddy ilmoitti kuitenkin tiistai-iltana, että lääkärit eivät tehneet toimenpiteitä vaan yrittävät ehkä seuraavana päivänä.

Australialaisurheilijan äiti Belinda kertoi Facebookissa, että lääkärien piti ottaa riski ja antaa hänen tyttärelleen verenohentajia, muuten hyytymät olisivat voineet olla kohtalokkaita.

Learyn veli Max kertoi sisarensa olevan kuin päivänsäde, ja että Learyn koti ei ole koskaan ollut niin kylmä.

– Sinä olet aina ollut vahva ja se ei ole reilua, kuinka paljon p****a olet joutunut kestämään tänä vuonna. Sinun tulee kuitenkin jatkaa taistelua. Me haluamme isosiskomme takaisin, Max sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja