Mainos

Kauhavan liiketalon tulipalosta huomattavat vahingot

Kauhavan keskustassa aamupäivällä syttyneen kaksikerroksisen liiketalon tulipalosta aiheutui huomattavat vahingot.

Tulipalo aiheutti huomattavat vahingot tänään tuhoamalla Kauhavan keskustassa sijaitsevaa liiketaloa. Sen toisessa kerroksessa sijainnut asuinhuoneisto ja ullakko paloivat kokonaan, ja ensimmäisen kerroksen neljä liikehuoneistoa kärsivät pahoin savu- ja vesivahingoista.

Palomiesten saapuessa paikalle tuhannen neliön suuruisessa rakennuksessa oli avopalo. Kauhavan palolaitoksen koko miehistön lisäksi paikalle hälytettiin palomiehiä Lapualta, Ylihärmästä, Kortesjärveltä ja Seinäjoelta.

Sadan metrin pituinen talo oli osittain kaksikerroksinen. Palokunta sai tulen nopeasti hallintaan, vaikka talon toiseen päähän äskettäin rakennettu aumakatto vaikeutti sammutusta. Toisen kerroksen suuressa asunnossa oli meneillään korjaus, eikä siellä asunut ketään. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat vaatetusliike, kodinkoneliike, pesula ja tyhjä liikehuoneisto.

Jälkien mukaan palo on alkanut ensimmäisestä kerroksesta rakennuksen lämpökeskuksen kohdalta. Palohälytys tuli klo 10.20. Puolenpäivän aikaan tuli oli hallinnassa, mutta jälkisammutus ja vartiointi kestävät pitkään. Tulipalon aiheuttamat vahingot nousevat huomattaviin summiin.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.