Mainos

Katsojat äänestivät Ensitreffit-parien kohtalosta: Ei mitään yhteistä!

Ensitreffit alttarilla -ohjelman katsojat uskovat ylivoimaisesti eniten esikoistaan odottavien Sarin ja Antin liiton kestämiseen.

Syksyn aikana on Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa seurattu kolmen ensinäkemältä avioituneen parin elämää, kun he ovat tutustuneet toisiinsa ja eläneet yhteistä arkea viiden viikon ajan.

Tulevassa Ensitreffit alttarilla -ohjelman päätösjaksossa 3.11. selviää, jatkavatko parit liittoaan, vai ovatko he päättäneet erota.

Kysyimme Ensitreffit alttarilla -sivuston lukijoilta, keiden liittojen he uskovat onnistuvan. Kyselyn perusteella katsojat uskovat eniten esikoistaan odottavien Sarin ja Antin yhteiseen tulevaisuuteen. Heidän liittonsa jatkuvuuteen uskoi kaiken kaikkiaan 70 prosenttia äänestäjistä.

– Sarin ja Antin kemiat ovat alusta asti sopineet yhteen. Kummatkin herkkiä, hienoja ihmisiä, nimimerkki Hertta-rouva kommentoi.

– Sari ja Antti tahtoivat heti alussa rakentaa vakavan suhteen, nimimerkki Sirpa Sipuli puolestaan kirjoitti.

Toiseksi eniten katsojat uskoivat Tanjan ja Ronin onnistumiseen. Heidän avioliiton jatkuvuuteen uskoi 22 prosenttia äänestäjistä.

– Tanja ja Roni ovat alkaneet viihtyä yhdessä. He tarvitsevat aikaa, että suhde kehittyy, nimimerkki täti uskoo.

– Tanjalla ja Ronilla on huumoria yhdessä olossa, nimimerkki murmeli puolestaan toteaa.

Kaikista vähiten äänestäjät uskoivat Marin ja Jounin liittoon. Heidän suhteensa jatkuvuuteen uskoi ainoastaan 8 prosenttia äänestäjistä.

– Mari ei anna tilaa Jounille, sini kommentoi.

– Valitettavasti Marilla ja Jounilla ei ole mitään yhteistä puhuttavaa, vaan vaikeita hiljaisia hetkiä, vaivautuneita tilanteita. Kaksi ihmistä ihan eri planeetalta, nimimerkki Kauris puolestaan kirjoitti.

Kaiken kaikkiaan äänestyksessä annettiin 3679 ääntä. 

Ensitreffit alttarilla -kausi huipentuu 3.11. AVAlla klo 21!

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.