Näin kauden Ensitreffit-pareille kävi – varo juonipaljastuksia!

Ensitreffit-parilla suureet tunteet pelissä – asiantuntijat esittävät ratkaisevan kysymyksen välimatkasta 1:03
Katso videolta, mitä Matti ja Pauliina päättivät avioliittonsa jatkosta.

Ensitreffit alttarilla -parit tekevät päätöksensä avioliittonsa jatkosta tänään nähtävässä jaksossa. Varo juonipaljastuksia!

Ensitreffit alttarilla -sarjasta nähdään MTV3-kanavalla tiistaina 26.12. kauden toisiksi viimeinen jakso, jossa pariskunnat tekevät lopulliset päätökset siitä, jatkavatko he avioliitossa vai eroavatko he toisistaan. Jakso on jo nähtävillä MTV Katsomossa

Ensitreffit alttarilla -päätösjakso Mitä heille kuuluu nyt? nähdään MTV3-kanavalla ensi tiistaina 2.1. klo 21.00. Silloin selviää, mitä tapahtui kuvausten jälkeen. 

Julia ja Waltteri ovat alusta asti kipuilleet avioliittonsa kanssa. Kaverivaihde kuitenkin toi uudenlaista rentoutta heidän suhteeseensa. 

Vaikka tällä hetkellä heidän keskinäinen kanssakäyminen on mutkatonta, on pariskunta päättänyt erota. He kertovat asiantuntijoiden tapaamisessa, että eivät jatka avioliittoaan, mutta eivät toisaalta halua täysin sulkea ovia toisiltaan. 

Matti ja Pauliina ovat kokeneet alusta asti suurta ihastumisen tunnetta toisiaan kohtaan. Nyt nähtävässä jaksossa molemmat kertovat, että ihastuminen on voimistunut rakkaudeksi. 

Asiantuntijat esittävät parille kiperän kysymyksen heidän suuresta välimatkastaan ja siitä, kuinka he näkevät sen vaikuttavan suhteeseen jatkossa. Matti asuu Vantaalla ja käy säännöllisesti Helsingissä töissä ja Pauliina asuu Oulussa ja käy siellä töissä. 

– Ajan myötä haasteeksi voi tietenkin käydä se, että nähdäänkö toisiamme niin paljon kuin haluaisimme nähdä. Tulevaisuudesta ei varmuudella tiedä vielä, mutta haaveemme ovat hyvin samankaltaisia, Pauliina pohtii. 

Riia ja Aleksi ovat puolestaan selvättäneet monta konfliktitilannetta matkansa varrella. Parin välinen kemia on kuitenkin hiipunut loppua kohden vaikeiden tilanteiden vuoksi. He astelevat asiantuntijoiden eteen kertomaan päätöksensä siitä, aikovatko jatkaa avioliittoaan vai eroavatko. 

Molemmilla nousevat tunteet pintaan päätöksen hetkellä. 

– Meidän päätös on se, että emme missään nimessä halua luopua toisistamme. Haluamme olla toistemme lähellä, mutta emme aviopuolisoina, Riia kertoo. 

Jaksossa Aleksi kertoo asiantuntijoille, oliko päätös yhteinen. 

Ensitreffit alttarilla parit tekevät päätöksensä 26.12. klo 21.00 nähtävässä jaksossa. Mitä heille kuuluu nyt? jakso nähdään ensi tiistaina 2.1. klo 21.00 MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa.
 

Tiistaina 26.12. nähdään myös Töllötuomareiden erikoisjakso, jossa kauden osallistujat kertovat, mitä päätösten taustalla todella tapahtui! Töllötuomarit MTV Katsomossa tiistaina klo 21.55!

Lue myös:

    Uusimmat