Mainos

Äänivyöry! Tämän Ensitreffit alttarilla -parin suhteeseen MTV.fin lukijat luottavat eniten

MTV.fin lukijat äänestivät siitä, ketkä Ensitreffit alttarilla -pariskunnista jäävät varmimmin yhteen viimeisen jakson jälkeen. Yksi pari keräsi lähes 95 prosenttia äänistä.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman viimeinen jakso nähdään tiistaina. Tuolloin parit ovat tosipaikan edessä ja tekevät päätöksen suhteensa tulevaisuudesta. Jatkavatko he elämää yhdessä vai lähtevätkö he eri suuntiin.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa on seurattu kolmen pariskunnan elämää. Sinkkuina eläneet ottivat askeleen tuntemattomaan ja menivät naimisiin vasta alttarilla tapaamansa ihmisen kanssa.

Aviopareiksi muodostuivat Tiina ja Samuel, Heidi ja Mikko sekä Milla ja Kimmo.

Parit ovat ohjelman aikana ehtineet kinastelemaan ja hempeilemään sekä miettimään läheisyyttä ja epävarmuuksia parisuhteissa. Kuinka kaikki päättyy?

Ylivoimainen voittaja

MTV.fi järjesti leikkimielisen äänestyksen selvittääkseen, keiden uskotaan jatkavan yhdessä viimeisen jakson jälkeen. Nyt tulokset ovat täällä ja äänivyöryn kerännyt voittajapari selvillä.

Äänestykseen osallistui noin 4 800 ihmistä. Äänestystulos kertoo, että yksi pariskunta on onnistunut vakuuttamaan katsojat siitä, että heidän parisuhteensa kestää vielä senkin jälkeen, kun televisiokamerat sammuvat.

Luottoa löytyi eniten Tiinaan ja Samueliin, jotka keräsivät äänistä komeat 94,94 prosenttia ja voittivat äänestyksen yksimielisesti. Kaikkiaan parille siis satoi 4 557 ääntä.

Toiselle sijalle selvisivät Milla ja Kimmo. Kaikkiaan 3,50 prosenttia ääniä antaneista luotti siihen, että pariskunnan rakkaustarina jatkuu vielä tohjelman jälkeen.

Viimeisiksi jäivät Heidi ja Mikko, jotka keräsivät vaatimattomat 1,56 prosenttia äänistä. Heidän suhteensa jatkumisen puolesta annettiin siis 75 ääntä.

Mitä luulet, kuka Ensitreffit-pareista jää varmimmin yhteen?

 • Tiina ja Samuel

  94.94%

 • Heidi ja Mikko

  1.56%

 • Milla ja Kimmo

  3.50%

Parit tekevät lopulliset päätökset tulevasta AVAlla tiistaina 8.11 nähtävässä jaksossa!

Katso alta videoita parien matkan varrelta:

Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


ENSITREFFIT ALTTARILLA AVAlla tiistaisin klo 21.00. Jaksot katsottavissa kokonaisuudessaan MTV Katsomon kautta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.