Ensitreffit alttarilla -aviopari Karl ja Venla päättävät myrskyisän avioliittonsa kohtalosta: "Jotenkin nyt tuntuu siltä, että..."

1:48
Videolla Ensitreffit alttarilla -pari Karl ja Venla ilmoittavat päätöksensä.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman Karl ja Venla kertovat yhteisestä tulevaisuudestaan. Varo juonipaljastuksia!

Ensitreffit alttarilla -ohjelman kahdeksannella tuotantokaudella toistensa kanssa avioituneet pariskunnat tapasivat asiantuntijat kesän päätteeksi kertoakseen, jatkuuko heidän yhteinen matkansa aviopuolisoina vai ei. 

Päätöksensä yhteisestä tulevaisuudesta tai matkan jatkamisesta erillään joutuvat ilmoittamaan myös Karl ja Venla. Pidettyään asiantuntijoita jännityksessä pari kertoo päättäneensä jatkaa yhdessä. 

– Jotenkin nyt tuntuu siltä, että ehkä se matka tästä vasta alkaa sitten kunnolla. Karlissa on niin paljon sellaista, mitä haluan, että miehessä on. Sä vastaat tosi hyvin kaikkeen siihen, niin mun mielestä ehdottomasti yhdessä, Venla hehkuttaa. 

– Just se sama, Venlassa on niin paljon sellaisia asioita, mitä mä toivon kumppanista ja sitten meidän tulevaisuuden näkymät ja haaveet osuvat lähes täydellisesti yksi yhteen. Kyllähän se on merkki siitä, että niidenkin takia tässä kannattaa ehdottomasti jatkaa, Karl komppaa. 

Venlan mukaan pariskunta haluaa katsoa loppuun yhteisen korttinsa ja odottaa oikean, yhteisen arjen ja elämän aloittamista. Pari myös naureskelee, että Karl voisi muuttaa tämän myötä Keravalta Venlan luo Turkuun.

Yllä olevalta videolta näet, kuinka Karl ja Venla kertoivat päätöksestään ja mitä mietteitä heillä oli sen jälkeen. 

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja